Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Jak skopiować obrazek na forum

Napisany przez willi
Cześć wszystkim Czy ktoś może mi pomóc? Jak skopiować obraz lub wykres na forum Dzięki wszystkim i miłego weekendu

Napisany przez Globalist
Kliknij prawym przyciskiem myszy na link lub obraz, następnie użyj Ctrl+C, aby skopiować. W forum użyj Ctrl+V, aby wkleić.

Napisany przez willi
Cześć Globalisto Dzięki za pomoc, ale klawisze Ctrl + C i Ctrl + V działają tylko przy tekście. Z obrazami nie działa

Napisany przez Globalist
No u mnie tak. Wybierz właściwości obrazu i skopiuj link.

Napisany przez willi
Spróbowałem jeszcze raz, nadal nie działa. Teraz idę na karnawał. Spróbuję jeszcze raz jutro Dzięki .........Willi

Napisany przez Globalist
Idę napić się czegoś... :lol:

Napisany przez svx_biker
Możesz to zrobić albo przesyłając obraz bezpośrednio do portalu giełdowego za pomocą przycisku Prześlij obraz, albo przesłając go za pośrednictwem directupload.net i następnie dodając link do obrazu.

Napisany przez webmaster
Oto najważniejsze informacje dotyczące wgrywania grafiki: https://www.boersenportal.ch/forum/viewtopic.php?t=658 Salamandra

Napisany przez Springer
Cześć Willi, być może przy umieszczaniu linku używasz tagu URL, a nie tagu IMG?Moja pierwsza myśl, ponieważ sama już kiedyś przypadkowo wybrałam zły tag.

Napisany przez willi
Cześć wszystkim Mam problem Gdy chcę skopiować wideo z Yutube.com, zaznaczam górną linię po prawej stronie i kopiuję adres URL. Ale gdy klikam na link w swissonline, zawsze pojawia się ten sam komunikat o błędzie: Adres URL zawiera błędne ID wideo. Ktoś na pewno mi pomoże Dzięki i miłego weekendu dla wszystkich ___________Willi

Napisany przez Springer
willi pisze: Cześć wszystkim Mam problem Gdy chcę skopiować wideo z Yutube.com, zaznaczam górną linię po prawej stronie i kopiuję adres URL. Ale gdy klikam na link w swissonline, zawsze pojawia się ten sam komunikat o błędzie: Adres URL zawiera uszkodzone id wideo. Ktoś na pewno mi pomoże Dziękuję i życzy wszystkim miłego weekendu ___________Willi
U mnie działa to, jeśli dobrze zrozumiałem, to przykład tutaj: https://youtube.com/watch?v=KutcjLkH3-o Jednak jeśli to wideo nie będzie już na pierwszym miejscu (ponieważ jest to lista przebojów), to link może prowadzić donikąd.

Napisany przez willi
Cześć Springer Dzięki za szybką pomoc Teraz działa to również u mnie. Wprowadziłem adres URL w następujący sposób: [url]https://www.youtube.com/watch?v=Xy2NPWHDv80[/url] URL jest zatem zbędne Miłego weekendu ________Willi

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata