Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Czy w razie potrzeby trzeba otworzyć dwa kredyty w jednym banku?

Napisany przez ADMCI4
Mam konto osobiste, konto oszczędnościowe oraz kredyt w Sparkasse. kredyt działa od prawie dwóch lat i został zaplanowany na dziesięć lat. W tej chwili znowu mam takie problemy finansowe, że właściwie potrzebowałbym ponownie pożyczyć pieniądze od banku. Jeśli teraz pójdę do Sparkasse i poproszę o pieniądze, czy będę musiał ubiegać się o drugi kredyt? Czy istnieje także możliwość zwiększenia już istniejącego kredytu na przykład o 1000 euro?

Napisany przez Latinl

Mam konto osobiste, konto oszczędnościowe i kredyt w Sparkasse. kredyt już trwa prawie dwa lata i jest na okres dziesięciu lat. W tej chwili mam jednak znowu poważne problemy finansowe i tak naprawdę potrzebowałbym już znowu pieniędzy od banku. Jeśli teraz pójdę do Sparkasse i poproszę o pieniądze, czy będę musiał złożyć tam wniosek o drugi kredyt? Czy jest możliwość zwiększenia już istniejącego kredytu na przykład o 1000 euro?

Cześć,

Zakładam, że będzie nowa umowa. Zwiększenie na stare warunki mogłoby być nieinteresujące.

Co mnie dziwi, to te 1000 €? Tak mała kwota?

Powinieneś sporządzić porządną tabelę przychodów i wydatków i zidentyfikować źródła kosztów.

Bardzo szybko można zaoszczędzić na prądzie, telefonie komórkowym i ubezpieczeniach.

Powodzenia

Napisany przez 2Bolitho
Można się również zabezpieczyć przed niespodziewanymi wydatkami poprzez gromadzenie rezerw.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata