Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Dyskusje na tematy związane z pracą i zawodem.

Re: Poszukiwani współzałożyciele!

Napisany przez Tommy78
Cześć,

od dłuższego czasu zastanawiam się nad założeniem własnej działalności w branży internetowej. Mam kilka, moim zdaniem, dobrych pomysłów biznesowych w tej dziedzinie, ale nie jestem ekonomistą, dlatego nie potrafię stworzyć biznesplanu. Mam doświadczenie głównie w webdesignie i użyteczności.
Teraz jestem świadomy, że jeśli naprawdę chce się coś osiągnąć, należy zbudować zespół składający się z co najmniej 3 lub 4 osób, które będą wspólnie dążyć do celu. Dlatego poszukuję zainteresowanych współpracowników z dziedziny finansów oraz programowania stron internetowych.

Dziękuję z góry

Tommy

Napisany przez 2Bolitho
Cześć, czy jesteś tutaj, ponieważ poszukujesz partnera z branży finansowej, czy może interesujesz się tą dziedziną? Mam projekt w większości online, dotyczący wyceny akcji. Obecnie potrzebujemy wsparcia ze strony programistycznej. Możliwa jest również współpraca: udzielasz wsparcia w programowaniu, a otrzymujesz wsparcie w obszarze biznesowym. Jeśli jesteś zainteresowany, daj znać: bolitho_at_freenet.de

Napisany przez Tommy78
Cześć

Dziękuję za odpowiedź, ale szukam nowego projektu z odpowiednimi partnerami, a nie dołączenia do istniejącego projektu!

Pozdrowienia

Napisany przez 2Bolitho
Ok, powodzenia! Daj znać, jeśli utkniesz gdzieś. W międzyczasie stworzyliśmy fajną sieć założycieli w branży IT oraz ekspertów z nią związanych.

Napisany przez jensjensen80
Cześć Tommy!
Czy wciąż szukasz kogoś?
Ja także szukam i myślę, że powinniśmy porozmawiać.
Jeśli jesteś zainteresowany, daj znać na jens.morawe äht gmx.net
Pozdrowienia

Napisany przez capital
Hej Tommy78,

Czy twój zespół jest już kompletny, czy nadal szukasz ludzi?

Polecam ci zająć się samodzielnie opracowaniem biznesplanu. Nie jest trudno go sporządzić, więc powinieneś przynajmniej trochę się w tym orientować. Wspomniałeś, że znasz się na webdesignie i potrzebujesz kogoś do finansów oraz do rozwoju swojej strony. Sama nie mogę ci w tym pomóc, ale znam agencję internetową w Berlinie, która zajmuje się webdevelopmentem i tymi sprawami, i wiem, że robi to w zamian za udziały w firmie. Na stronie https://www.tenmedia.de znajdziesz więcej informacji o tej agencji.

Aby znaleźć osobę do opieki nad finansami i księgowością, warto sprawdzić różne strony z freelancerami w sieci. Tam znajdziesz dane kontaktowe i więcej informacji o osobach, których szukasz. Jedną dobrą stroną, którą znam, jest np. https://www.freelance-market.de/c/Finanzexperte.

Mam nadzieję, że to ci pomoże Powodzenia!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata