Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Schufa Online

Napisany przez 83polo
Cześć,
niedawno dostałem ofertę kredytu po wstępnej analizie, którą otrzymałem na podstawie pozytywnych doświadczeń z moją kartą płatniczą, według banku.
Moje pytanie teraz brzmi, czy kiedyś wysłałem wniosek pocztą i e-mailem, dziś. Właśnie sprawdziłem swoje Schufa i zauważyłem, że bank zrobił warunki kredytowe w Schufa, znam jedynie to, że w poprzednich zapytaniach wcześniej nie było bezpośrednio numeru konta, a tym razem jest podany nowy numer konta. Nie jest to ten sam numer co moja karta kredytowa. Czy to może oznaczać pozytywną odpowiedź dla mnie?
Pozdrawiam

Napisany przez 2Escorpio
Cześć,

nie, to nie oznacza niczego złego. Wiele banków wprowadza obecnie rodzaj wewnętrznego numeru konta do obsługi przypadków.

Ale jeśli kredyt został już wstępnie sprawdzony i w międzyczasie nie pojawiły się żadne negatywne zmiany w twojej historii kredytowej ani żadne dodatkowe zobowiązania, to nie miałbym się czym martwić.

Pozdrawiam, escorpio

Napisany przez Oterio
Po prostu jeszcze raz sprawdziłbym w Biurze Informacji Gospodarczej (Schufa), jak sugeruje Escorpio, i nie martwiłbym się.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata