Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Bardzo wysoka możliwa wygrana.

Napisany przez crashkurs
Po dzisiejszym dniu spadki Dialog Semiconductor ( WKN 927200) wyniosły 6,86%. Oczywiście daje to szansę na wejście na rynek i skorzystanie z kolejnej hossy. Dam znać, gdy tylko pojawi się sygnał zakupu.

Napisany przez Matthew Pryor
Znasz Waynea?

Napisany przez crashkurs
Może Ciebie zainteresuje :-D...jestem dokładnie tego samego zdania. Ja również nie ufam ekspertom. Gdy mówią, że kurs wzrośnie, to ja obstawiam przeciwko :-). Zrób mi przysługę i śledź trochę tę akcję. Może jutro będzie jeszcze na minusie, ale potem kurs wzrośnie. Zgłoś się w piątek i powiedz mi, czy miałem rację :-D

Napisany przez Latinl
jesteś prawdziwym królem awarii

ponieważ Apple anulowało połowę zamówień na iPhonea.

Trochę szalone, co?

Napisany przez crashkurs
Tak, ale co mówi ci, że nie będzie nowej rajdowej edycji?

No proszę, ci dwaj się znaleźli. Ten przymusowy sprzedawca papierów wartościowych i ten handlarz z ekipy naciągaczy.

Napisany przez Latinl

Tu się znajdują dwaj właściwi. Facet promujący akcje o niskich wartościach i ten ze szemranego interesu
no mówi ten prawdziwy, który nawet mnie penetratorem z 50% udziałem prowizji obsługujesz

Na co do tej pory jesteś winny dowodu i co pozostanie w przyszłości, Strukkizecke. Ale kłamstwo i oszustwo to przecież twój biznes. Pokaż swoje piękne wiadomości, które potwierdzają twoje domysły. O, zapomniałem: przecież ich nie ma. Poza tym, Twój zawsze taki sam, przeplatający się i nigdy nie potwierdzony ani potwierdzalny bełkot nikt rozumny i zdolny do myślenia i tak Ci nie uwierzy.

Napisany przez crashkurs
Chłopcy, znajdźcie sobie pokój

Znajdź sobie inne forum na swój tani oszukańczy schemat. Możesz zabrać ze sobą swoje głupoty.

Napisany przez Latinl

Znajdź inne forum dla swojego taniego oszustwa. Możesz zabrać ze sobą swojego przyjaciela Strukkidödela.

nawet używając takiego języka, nie przekonasz nikogo do udziału w programie partnerskim. Przy okazji, mała tequila jest nie dozwolona. Kick back i tak dalej

Napisany przez tequila

Cześć

planuję zmienić jeszcze w tym roku. Jestem mężczyzną, mam wynagrodzenie powyżej granicy, jestem zdrowy, mam ponad 30 lat. Chcę przejść na polisę BestMed DKV.

Proszę o kontakt tylko tych, którzy podzielą ze mną swoją prowizję!

Dziękuję

jest po prostu niedozwolone. kickback i tak dalej

Naprawdę jesteś takim debilem, jak się tutaj prezentujesz, czy nie? Zapytaj AVL, jak oni rozwiązują kwestię kickbacków. Całkowicie nielegalne, oczywiście. Jak gdybyś, mały kundelku z DVAG, chociaż w niewielkim stopniu nauczył się czegoś na ten temat.
Zakaz udzielania prowizji został w dużej mierze zniesiony. Niestety, ta informacja jeszcze nie dotarła do was, wydusiciele.
Z przyjemnością wykorzystuję twoje własne słowa z twojego wątku na temat dzielenia się prowizją:

Dla uproszczenia, zacytuję Mikea, aby nie musieć się powtarzać i nie marnować czasu na tak prostego jak ty:

Cytat od Mikea Speciego

O matko, Latinl!
Przecież obiecałeś poprawę na 2013 rok i chciałeś wziąć udział w kursie korepetycji!
To, co tutaj znowu piszesz, na brak wiedzy fachowej nie ma sobie równych!
Gdyby głupota przyspieszała, musiałbyś mocno hamować pod górę! Innymi słowy, ponownie udowodniłeś, że ograniczenia dla głupoty człowieka nie istnieją.

Ale oczywiście dla przyjaciela LATINL jest to zbyt skomplikowane, aby mógł to choć trochę zrozumieć!

Pozdrawiam
mike

Dobranoc drobny świateczku!

Napisany przez Latinl
Truskaweczka, znany również jako Matthew Pryor, i jego grupa pushkollone na sieci.

Naprawdę znaleźliście sobie trio infernal.

To nadal dla mnie zagadka, jak znajdujecie wystarczającą liczbę ofiar na północy. Sposób, w jaki naciskacie tutaj użytkowników poprzez PN.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata