- pn sty 14, 2013 10:08 pm
Cześć
planuję zmienić jeszcze w tym roku. Jestem mężczyzną, mam wynagrodzenie powyżej granicy, jestem zdrowy, mam ponad 30 lat. Chcę przejść na polisę BestMed DKV.
Proszę o kontakt tylko tych, którzy podzielą ze mną swoją prowizję!
Dziękuję
jest po prostu niedozwolone. kickback i tak dalej
Naprawdę jesteś takim debilem, jak się tutaj prezentujesz, czy nie? Zapytaj AVL, jak oni rozwiązują kwestię kickbacków. Całkowicie nielegalne, oczywiście. Jak gdybyś, mały kundelku z DVAG, chociaż w niewielkim stopniu nauczył się czegoś na ten temat.
Zakaz udzielania prowizji został w dużej mierze zniesiony. Niestety, ta informacja jeszcze nie dotarła do was, wydusiciele.
Z przyjemnością wykorzystuję twoje własne słowa z twojego wątku na temat dzielenia się prowizją:
Dla uproszczenia, zacytuję Mikea, aby nie musieć się powtarzać i nie marnować czasu na tak prostego jak ty:
Cytat od Mikea Speciego
O matko, Latinl!
Przecież obiecałeś poprawę na 2013 rok i chciałeś wziąć udział w kursie korepetycji!
To, co tutaj znowu piszesz, na brak wiedzy fachowej nie ma sobie równych!
Gdyby głupota przyspieszała, musiałbyś mocno hamować pod górę! Innymi słowy, ponownie udowodniłeś, że ograniczenia dla głupoty człowieka nie istnieją.
Ale oczywiście dla przyjaciela LATINL jest to zbyt skomplikowane, aby mógł to choć trochę zrozumieć!
Pozdrawiam
mike
Dobranoc drobny świateczku!