Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Tematy dotyczące surowców, metali szlachetnych i metali.

Re: Srebrny Macmin

Napisany przez Springer
Dzisiaj umieściłem małą partię Macmin Silver w depozycie za cenę EP 0,179EUR (australijska spółka kupiona we Frankfurcie, Valor 161056). Macmin dołączy do grona producentów czystego srebra na parkiecie, obok Silver Wheaton i Pan America będą trzecim czystym producentem srebra. Co sprawia, że Macmin jest tak wyjątkowy? Otóż najważniejszy krok tej firmy jest tuż przed nami. Macmin zamierza rozpocząć produkcję. Planuje się uruchomienie zakładu od marca...maja (o ile nie będzie opóźnień...), czyli z fazy eksploracyjnej na fazę produkcji. Basen cyjanidowy został wreszcie zbudowany i jest gotowy do użycia (jest on niezbędny do redukcji rudy srebra). Według informacji urzędów Macmin otrzymał wszystkie niezbędne licencje środowiskowe i górnicze. Obecna kapitalizacja rynkowa wynosi jedynie około 82 mln EUR! Celem jest wydobycie około 2,5 mln uncji srebra rocznie. Oto link do strony internetowej: https://www.macmin.com.au/

Napisany przez beat
To miło, że jako cel jest przyjęcie 2.5Muz, co obecnie daje 32.5Mln$ przychodu. A jakie są koszty? Zapasy? Opcje? Innymi słowy, jaki zysk netto jest oczekiwany?

Napisany przez ADMCI4
W akcjach 459 mln w 06 roku przy planowanym obrocie 32 mln $ to już dość skromne. Przy wskaźniku 0,179 akcja jest bardzo droga przy tych proporcjach, a teraz jeszcze odnotowano stratę 2,2 mln $ kwartalnie, ale firma już istnieje od co najmniej 14 lat. To, czego mi najbardziej brakuje, to zrozumienie, czego ci ludzie chcą osiągnąć. Raport roczny Sally Malay jest o wiele lepszy. Macmin prowadzi również inne inwestycje i regularnie emituje nowe akcje. To moje pierwsze wrażenie. Najwyżej do celów handlowych. Popraw mnie, jeśli coś źle napisałem.

Napisany przez Springer
beat pisze: To naprawdę fajne, że masz za cel osiągnięcie 2.5Muz, co daje obecnie 32.5Mio$ obrót.
To naprawdę ambitny cel! Muszą jakoś zacząć i uruchomić całą gamę maszyn. Ponadto patrz również na odpowiedź odnośnie zapasów i kosztów poniżej. Cytat od beat A jakie są koszty? Około 6$ za uncję, daje to około 50% marży. Cytat od beat Zapasy? Zasoby: Duże, 5 projektów, z czego tylko w Teksasie oszacowano 100 000 uncji. Czystych zapasów nie udało mi się znaleźć w sprawozdaniu finansowym w aktywach obrotowych. Cytat od beat Opcje? Akcje/Opcje: https://www.macmin.com.au/ShareStructure.html Inwestycje: https://www.macmin.com.au/MacminInvestments.html Cytat od beat Inaczej mówiąc, jakie zyski są oczekiwane? Zależy od pozostałych kosztów, obecnie punktu rentowności jeszcze nie osiągnięto. Według Macmin, szczytowy poziom 0,44AUD$ na 15AUS$ za uncję może zostać ponownie osiągnięty (obecnie 0,3AUD$, można teraz łatwo policzyć). Należy również wspomnieć, że Macmin może dostarczać wysoko oczyszczone proszki srebra (czystość > 98%) do zastosowań w medycynie. Mam nadzieję, że udzieliłem Ci odpowiedzi, których oczekiwałeś.

Napisany przez Springer
predator pisze: W przypadku akcji 459 mln w 06 roku przy planowanych obrotach w wysokości 32 mln dolarów to już dość słabe. Przy współczynniku 0,179 akcje są już bardzo drogie w tych warunkach, a teraz firma nadal zanotowała stratę w wysokości 2,2 mln dolarów kwartalnie, ale istnieje od co najmniej 14 lat. To, czego najbardziej mi brakuje, to zrozumienie, jakie cele mają osiągnąć ci ludzie. Roczne sprawozdanie Salli Malay jest o wiele lepsze. Macmin prowadzi także inne inwestycje i regularnie emituje nowe akcje. To moje pierwsze wrażenie. Co najwyżej do celów handlowych. Proszę mnie poprawić, jeśli coś źle napisałem.
Nie mam zamiaru się poprawiać. Jednak patrzę na to z innej perspektywy. Obliczając te wartości, osiąga się KUV około 2,5, co nie jest nadmiernie wysokie, zwłaszcza że obroty prawdopodobnie nie wzrosną w sposób liniowy wraz z kursami. Raporty finansowe nie są doskonałe, ale przynajmniej są czytelne i dostępne.

Napisany przez Springer
Zapomniałem wspomnieć, że w wyniku procesu powstanie tysiące ton produktów ubocznych, takich jak złoto, ołów, nikiel, miedź i cynk. Mogą one być sprzedawane na rynku surowców w cenach handlowych, generując tym samym dodatkowe dochody.

Napisany przez Springer
Tutaj znajduje się wykres, czerwony = AG, czarny = Macmin. Macmin ma dźwignię lub betę około 2-3 z srebrem. Cena znacząco wzrośnie, gdy produkcja ruszy. Zastanawiam się również, czy Macmin mógłby zostać przejęty przez dużego gracza?

Napisany przez Springer
Pod poniższym linkiem znajdziesz aktualizację eksploratora dla różnych projektów: https://www.macmin.com.au/Pressemitte...07.html#marz15

Napisany przez ADMCI4
Wydaje mi się, że zainwestowałem także w Macmin Silver. Kilka dni temu pojawiła się informacja, że rozpoczęcie produkcji opóźnia się do 4 maja 2007 roku. Powodem jest australijski urząd, który żąda dodatkowych dokumentów (dotyczących ochrony środowiska). Zauważyłem, że zarząd chciał rozpocząć produkcję od lat, ale zawsze czekał na wyższą cenę srebra. Mam nadzieję, że Macmin w końcu przekształci się z eksploratora w producenta. Na pewno korzystnie wpłynęłoby to na akcje. Dodatkowo magazyn Stocks odwiedził firmę w Australii i był bardzo pozytywnie zaskoczony.

Napisany przez Springer
To słuszne, całość jest opisana na temat samego Macmina w moim Explorerze Linków, dlatego już o tym wiedziałem, dzięki mimo wszystko. Czyli jednak nie jestem w tej sprawie całkowicie sam

Napisany przez ADMCI4
Jeśli Macmin ogłosi wreszcie w maju, że produkcja rusza (jeśli cena srebra również będzie sprzyjać), to na pewno kurs akcji znacząco wzrośnie. Co o tym myślisz, czy zacząłbyś sprzedawać akcje krok po kroku (przy kursie około 30-50 centów), czy rzeczywisty potencjał tkwi w pełnych euro? Posiadanie niewielkiej liczby akcji w portfelu prawdopodobnie byłoby opłacalne na dłuższą metę (2-4 lata) :-)

Napisany przez Springer
Wissen-g-Geld pisze: Gdyby Macmin wreszcie ogłosił w maju, że rozpoczęła się produkcja (jeśli cena srebra również współpracuje), to kurs akcji na pewno silnie wzrośnie. Co myślisz, czy zacząłbyś stopniowo sprzedawać akcje (przy kursie około 30-50 centów), czy rzeczywiste możliwości są w całych euro?? Niewielki pakiet akcji prawdopodobnie zacząłby się opłacać w ciągu dłuższego okresu (2-4 lata) :-)
Dobre pytanie. Mam tendencję do sprzedaży, gdy nadarza się świetna okazja. Jeśli Macmin stanie się kiedyś sto procentowym, prawdopodobnie sprzedam cały pakiet. Może być wiele powodów dla powrotu na rynek. Jednakże w długoterminowym kontekście widzę w tytule duży potencjał, patrz na Silver Wheaton, który pomnożył się sześciokrotnie (jako porównanie). Dlaczego nie po prostu pozwolić, by podczas nadchodzącego, mam nadzieję, gigantycznego szaleństwa, przebiegła droga i potem odejść, aby w razie zniżki ponownie zainwestować, to mój preferowany scenariusz. Wszystko jeszcze się pokaże, być może jednak zatrzymam je dłużej... Jest jak w przypadku firm: Ma się pewne zasady, ale zawsze trzeba być elastycznym, obserwować otoczenie i postępować odpowiednio.

Napisany przez ADMCI4
https://www.macmin.com.au/Pressemitteilung2007.html#apr2 Produkcja srebra Macmin Silver z przyjemnością ogłasza, że pierwsza produkcja srebra w kopalni Twin Hills w Teksasie, Queensland, została zakończona 30 marca 2007 roku. Ten kamień milowy kończy cykl rozpoczynający się od wydobycia rudy i jej przetwarzania w całym obiegu produkcyjnym, włączając w to zakład wydobywczy aż do gotowego produktu. Produkcja srebra będzie stopniowo zwiększana w ciągu najbliższych 3 do 6 miesięcy, aż osiągnie roczną stopę 2,5 miliona uncji srebra. Jeśli warunki na rynku srebra będą wtedy korzystne, Macmin rozważy dalsze stopniowe zwiększenie rocznej produkcji do około 4 milionów uncji srebra. Strategia produkcji i bezpośredniej sprzedaży srebra w postaci proszku ma na celu osiągnięcie niższych kosztów produkcji, eliminację kosztów rafinacji oraz potencjalnej premii za tę unikalną formę srebra. Srebro w postaci proszku znajduje zastosowanie w różnych procesach przemysłowych, takich jak w urządzeniach elektrycznych i zastosowaniach antybakteryjnych. Dostawa proszku jako bezpośredniego produktu z kopalni będzie wymagać znacznych działań marketingowych w miarę wzrostu produkcji. Wszystkie niesprzedane ilości srebra w postaci proszku mogą być natychmiast poddane rafinacji i sprzedane w postaci stałej. W odniesieniu do Niestandardowej Władzy Środowiskowej (EA) z naszego komunikatu prasowego z 5 marca 2007 r. chcielibyśmy zaznaczyć, że teraz otrzymaliśmy warunki EA od Agencji Ochrony Środowiska (EPA) i zgodziliśmy się je zaakceptować. Oczekujemy ostatecznej dokumentacji od EPA. Wydobycie, rozdrabnianie, przechowywanie i prasowanie rudy oraz produkcja srebra będą kontynuowane. Zarząd będzie kontynuował optymalizację procesów i sprzętu, pracownicy zdobywają coraz większe doświadczenie, a poziom produkcji zostanie zwiększony. Zarząd chciałby w tej chwili podziękować zespołowi, akcjonariuszom, dostawcom i podwykonawcom za ich wsparcie podczas fazy budowy kopalni oraz w przyszłości, gdy kopalnia będzie się rozwijać. Z poważaniem, MACMIN SILVER LTD R.D. McNeil Przewodniczący Zarządu

Napisany przez Springer
Dzięki za SUPER NOWOŚCI :arrow: 8)

Napisany przez 2cybercrash
Chciałbym również podziękować Pascallowi za zawsze interesujące wpisy i solidne wskazówki. Gratulacje.

Napisany przez Springer
Jestem zazwyczaj ostrożny w rekomendacjach, ale uważam, że Macmin właśnie przeszedł ogromną istotną barierę, tytuł zyskał już ponad 20% w ciągu tygodnia. To jeszcze nie jest wszystko, z odrobiną odwagi i cierpliwości możesz osiągnąć jeszcze więcej. Dla zainteresowanych teraz jest najlepszy czas, aby wejść. Zbuduj małą pozycję, a potem zbieraj jej owoce później. Inwestycja może teraz być warta uwagi, zwłaszcza w ciepłe dni.

Napisany przez Springer
Tutaj celowo umieszczam dynamiczny link do wykresu srebra. Dzięki temu zawsze można obserwować kanał trendu i ewentualnie zdecydować, czy chce się wejść lub wyjść. Zauważalne: 1 Szczyt przy 13$ 2 Szczyt przy 14$ 3 Szczyt przy niemal 15$ 4 Szczyt przy 16$???? Oznacza to około 15-20% w stosunku do dzisiejszej ceny około 13,5$. Przy dźwigni 3-4 teoretycznie w przypadku Macmin można uzyskać wzrost od 45-80%, a może nawet więcej, jeśli produkcja zostanie teraz zgodnie z planem zwiększona.

Napisany przez ADMCI4
To byłoby naprawdę fajne, gdyby Macmin dotrzymał swojej obietnicy i był w stanie stale zwiększać ilość produkcji. Cena srebra z pewnością nie będzie czynnikiem negatywnym. Mam nadzieję, że ostatnie wzrosty cen będą miały pozytywny wpływ i być może odbędzie się fajna hossa. Mam duże nadzieje co do Macmin.

Napisany przez Springer
tutaj jeszcze gra się z opcjami, kurs rośnie, obecnie wolumen potwierdza trend (ponad 2,5 mln akcji). Źródło: Macmin: 13 kwietnia 2007 PRZYDZIAŁ PAPIERÓW WARTOŚCIOWYCH Dyrektorzy informują, że Spółka wydała łącznie 102 666 w pełni opłaconych zwykłych akcji. Akcje zostały wydane w następujący sposób: 7 666 po cenie 0,25 USD za akcję w ramach wykonywania opcji MMNO 95 000 po cenie 0,20 USD za akcję w ramach wykonywania opcji niewymienionych na giełdzie Załączony jest formularz Appendix 3B (Ogłoszenie o nowym wydaniu, wniosek o notowanie dodatkowych papierów wartościowych i umowa) zawierający szczegóły emisji.

Napisany przez Springer
Dziś wcześniej niż planowano, na krótko się pożegnałem. Moje powody: Cena akcji AG stoi w miejscu, kurs spada przy mniejszych wolumenach, zwiększenie gotówki, korekta była konieczna po gwałtownym wzroście. Nie złapałem szczytu z ostatnich dni, ponieważ miałem nadzieję na kolejne zyski, ale w końcu opuściłem z dumą +25%. Być może jednak wrócę, jeśli nadarzy się okazja. Tutaj opłacają się transakcje, jeśli ma się właściwy timing. Usłyszycie ode mnie ponownie, gdy nadejdzie odpowiedni moment.

Napisany przez Springer
Czy właśnie widziałem młotek? Nie jestem specjalistą od analizy świec, ale wygląda na to. Wskazuje to na kolejny solidny sygnał kupna, zwłaszcza że po drobnej korekcie kurs faktycznie znowu rośnie. Będę obserwować sytuację w poniedziałek, może nawet dostaniemy kolejną szansę:)

Napisany przez Springer
Dziś ponownie wykorzystałem słabość rynku, żeby ponownie dokupić pierwszą porcję. Za 0.203EUR, niestety później spadła poniżej 0.2. Mimo to dokonałem zakupu, można zostawić, jeśli będzie potrzeba.

Napisany przez ADMCI4
Dobre wyniki sprzedaży Macmin w: Raporcie Technicznym za kwartał zakończony 31 marca 2007 r. https://www.kitco.com/pr/1670/article_04272007003405.pdf

Napisany przez Springer
Naprawdę przyjemność, chciałbym teraz tylko wspomnieć dwie rzeczy z tego raportu, które wydają mi się ważne: 1. Projekt Twin-Hill ma 40 ton rudy wysokiej jakości i 7 ton rudy niskiej jakości, co jest świetnym wynikiem! 2. Macmin nawiązał współpracę (Joint Venture) z firmą Macachite, producentem miedzi, a Macmin posiada udziały w firmie Macachite. Lets rock again, Macmin

Napisany przez ADMCI4
Macmin otrzymał zgodę na środowisko! Z https://www.macmin.com.au/: 04 maja 2007 MACMIN OTRZYMAŁ AUTORYZACJĘ ŚRODOWISKOWĄ DLA KOPALNI SREBRA NA TWIN HILLS Macmin Silver Ltd otrzymało Autoryzację Środowiskową (Projekt górniczy niezgodny z kodeksem poziomu 1) od Agencji Ochrony Środowiska dla Kopalni Srebra Twin Hills w Texas w S.E. Queensland. Autoryzacja środowiskowa wchodzi w życie od 23 kwietnia 2007 roku, a rocznica datowana jest na 1 stycznia każdego roku. Autoryzacja ta została przyznana na podstawie ustawy o ochronie środowiska z 1994 roku i obejmuje warunki minimalizowania szkód środowiskowych spowodowanych przez uprawnione działania górnicze lub zagrożonych przez nie. Macmin oczekuje z zapałem na współpracę z Agencją Ochrony Środowiska, aby zapewnić pełną realizację wszystkich istotnych środków ochrony środowiska podczas trwania operacji w kopalni Twin Hills Silver oraz następującej po niej rekultywacji obszaru dzierżawy górniczej. Z wyrazami szacunku D.M. ONeill DYREKTOR ZARZĄDZAJĄCY

Napisany przez Springer
Tak, ta rejestracja nadal była w toku, zgodnie z miejscowymi władzami w pierwszej rundzie nie wszystkie dokumenty/pytania zostały przetworzone. Teraz wszystko jest w porządku. To także to, co cenię w Macmin, transparentność i rzetelne wprowadzenie produkcji z małymi, ale dobrze komunikowanymi przystankami, w branży wydobywczej absolutna konieczność. Kurs rośnie również trochę wieczorem do 0,206 EUR we Frankfurcie. Przebicie na poziomie 0,22 EUR jest istotne, a następnie osiągnięcie 0,25, zwłaszcza opór na poziomie 0,22 był dotychczas utrzymany. Proszę zająć miejsce i zapiąć pasy, jesteśmy tutaj dopiero na początku!

Napisany przez Springer
Srebro znowu spadło poniżej 13 USD, a Macmin ma trudności z utrzymaniem się, obecny poziom to około 0,182 EUR. Dla mnie nadal jest za wcześnie, aby dokupić drugą porcję (-10%), ale gdyby cena spadła do około 0,16 EUR, ponownie kupiłbym. Za rok zobaczymy, jak sytuacja się rozwinie. Może to być mój High-Flyer w portfelu ? Oczekuję również, że niedługo pojawią się informacje od nowego producenta srebrnych AG, a kurs powinien być silnie uzależniony od nowości oprócz ceny srebra. Jest to jeden z tych papierów wartościowych, gdzie moim zdaniem wykres jest tylko częściowo przydatny. Nie jest łatwo zarabiać na srebrze lub kopalniach złota, dlatego wymieniliśmy tylko te akcje, które uważam za najlepsze na portalu (z wyjątkiem Gleneagle?). P.S. Moim średnioterminowym celem cenowym jest około 0,25-0,3 EUR.

Napisany przez Springer
Pamiętacie jeszcze? Macmin jest zaangażowany w Malachite, które opublikowały pozytywne wyniki odwiertów, kurs wzrósł dziś o 28%, co również podniosło Macmin wraz z rosnącą ceną srebra. Możemy nadal cieszyć się tą informacją Oto wyniki odwiertów Malachite: https://www.malachite.com.au/pdf/asx/...%201June07.pdf

Napisany przez Springer
8) 8) 8) Źródło informacji na stronie domowej Macmin, tabel nie udało mi się skopiować, dlatego podaję jeszcze link: Wyniki wiercenia 07 czerwca 2007 TALLY HO DRILLING INTERCEPTS SILVER TO 2330g/t, GOLD TO 23g/t, AND ENHANCES RESOURCE POTENTIAL Macmin Silver Ltd otrzymała i oceniła wyniki analizy z pierwotnych 10 otworów wiertniczych z 31 wierceń (łącznie 5,742 metrów), które niedawno zakończono w projekcie srebra Tally Ho niedaleko miasta Mackay w Centralnym Queensland. Wyniki są bardzo obiecujące i nadal podkreślają perspektywiczność brekcji Tally Ho na znaczące złoża srebra i polimetalicznego mineralizmu blisko powierzchni. Najważniejsze wyniki otworów wierconych: GRDD5 - 24m (12-36) @ 132g/t Ag, 0.10g/t Au, 2.79% Zn, 0.25% Cu W tym 4m (20-24m) @ 190g/t Ag, 0.05g/t Au, 8.11% Zn, 0.37% Cu GRDD6 - 9m (28-37m) @ 662g/t Ag, 0.43g/t Au, 3.28% Zn, 0.67% Cu W tym 4m (28-32m) @ 1349g/t Ag, 4.8% Zn, 1.25% Cu i 0.70g/t Au 12m (39-51m) @ 67g/t Ag, 4.20% Zn, 0.22% Cu 1m (161-162) @ 317g/t Ag, 23.0g/t Au GRDD7 - 4m (63-67m) @ 293g/t Ag, 11.73% Zn, 0.69% Cu, 0.46% Pb GRDD8 - 23m (23-46m) @ 230g/t Ag, 2.64% Zn, 0.43% Cu, 0.43% Pb W tym 5m (30-35m) @ 704g/t Ag, 0.68g/t Au, 6.58% Zn, 1.19% Cu, 1.72% Pb 7m (55-62m) @ 233g/t Ag, 0.42g/t Au, 4.26% Zn, 0.39% Cu GRRC37 - 2m (41-43m) @ 76g/t Ag, 12.65% Zn 4m (34-38m) @ 84g/t Ag, 11.15% Zn Wiercenie Program wiercenia rozpoczęty w kwietniu 2007 w projekcie Tally Ho niedaleko Mackay, w Centralnym Queensland, został zakończony pod koniec maja 2007. Program składał się z 18 otworów wierconych odwrotnie (2362mRC) i 13 otworów wierconych odwrotnie z wcześniejszymi nasadkami diamentowymi (1780mRC i 1600mNQ). Wyniki dla pierwotnej części programu zostały niedawno otrzymane, a najlepsze wyniki przedstawiono w Tabeli 1. Wyniki dla pozostałych otworów wiertniczych (zarówno odwrotnych, jak i diamentowych) będą otrzymywane stopniowo w nadchodzących miesiącach, przetwarzanie próbek z wierceń diamentowych jest w toku, a próbki zostaną wysłane do analizy w nadchodzących tygodniach. Dotychczasowe wyniki potwierdzają te z wcześniejszych wierceń przeprowadzonych w 2006 roku i ponownie zwiększają potencjał zawartości zarówno srebra (najlepszy wynik 1m (31-32m) z 2330g/t z otworu GRDD6) oraz cynku (najlepszy wynik 1m (64-65m) z 30.3% z otworu GRDD7), a także wskazują na większe odcięte złoża na tych podwyższonych poziomach niż dotychczas napotkane. Dotychczasowe wyniki sugerują, że górne centralne i północne obszary rury brekcji / strefy mineralizacji są najmocniej zmineralizowane. Wyniki te pokazują również ciągłość mineralizacji srebra-cynku wcześniej napotkanej i zwiększyły potencjał zawartości systemu zarówno srebra i cynku, a w mniejszym stopniu miedzi i ołowiu. Chociaż wyniki dotyczące złota są nieregularne, możliwość zlokalizowania obszarów bogatych w mineralizację złota-srebra została zidentyfikowana wcześniej w wierceń (poprzednie publikacje ASX) : GRRC3 - 4m (26-30m) @ 0.98g/t Au, 170g/t Ag, 1.68% Zn, 0.34% Cu, 2.04% Pb GRRC11 - 6m (112-118m) @ 1.36g/t Au, 109g/t Ag, 2.18% Zn, 0.27% Cu GRRC29 - 2m (76-78m) @ 1.07g/t Au, 507g/t Ag, 23.3% Zn, 0.72% Cu GRDD1 - 1m (170-171m) @ 3.34g/t Au, 1010g/t Ag GRDD2 - 1m (110-111m) @ 12.25g/t Au, 133g/t Ag A ostatnie wiercenie ponownie potwierdza to, że jeden otwór zwraca: GRDD6 - 1m (161-162m) @ 23g/t Au, 317g/t Ag Obecna runda wierceń zgodnie z planem regularnych przekrojów, co 20 metrów, na długości 180 metrów, ma na celu uzupełnienie wcześniejszych danych wierceń i umożliwienie Macmin ustalenia, z pewnym stopniem pewności, orientacji rury brekcji / systemu mineralizującego. Po otrzymaniu wszystkich wyników analizy będą one dokładnie zrewidowane w kontekście geologii przebitej warstwy, a Macmin ma nadzieję, że uda się ustalić trójwymiarową fotografię rury brekcji i związanej z nią mineralizacji, co pozwoli na dalszą ocenę projektu Tally Ho. D.M. ONeill DYREKTOR ZARZĄDZAJĄCY Informacje w tym raporcie dotyczące Wyników Poszukiwań, Zasobów Mineralnych lub Rezerw Rud są oparte na informacjach zebranych przez Denisa ONeilla, który jest członkiem Australasian Institute of Mining and Metallurgy. Denis ONeill jest pracownikiem na pełny etat w firmie. Denis ONeill ma wystarczające doświadczenie, które jest istotne w kontekście stylu mineralizacji i typu złóż branych pod uwagę oraz wykonywanej przez niego pracy, aby zakwalifikować się jako Osoba Kompetentna zgodnie z wydaniem z 2004 roku Australijskiego Kodeksu dotyczącego Raportowania Wyników Poszukiwań, Zasobów Mineralnych i Rezerw Rud. Denis ONeill wyraża zgodę na uwzględnienie w raporcie kwestii opartych na jego informacjach w formie i kontekście, w jakim się pojawiają.

Napisany przez Springer
Informacja prasowa 08 czerwca 2007 roku giełda Australijska Biuro ds. komunikacji korporacyjnej TRASA EUROPEJSKA Bob McNeil, przewodniczący Macmin Silver Ltd, przeprowadzi w drugiej połowie czerwca 2007 roku trasę po różnych ośrodkach europejskich. Rosnące zainteresowanie międzynarodowych inwestorów spółkami skupionymi na srebrze jest wyraźnie zauważalne, ponieważ Macmin Silver Ltd. posiada teraz znaczną bazę akcjonariuszy poza Australią, głównie w Europie. Trasy takie, jak ta, którą przewodniczący Bob McNeil odbywa, są istotne, aby przybliżyć europejskim menedżerom funduszy, analitykom finansowym i dziennikarzom historię Macmin Silver€, zwłaszcza że firma rozpoczęła produkcję srebra w swoim kopalni srebra Twin Hills na południu Queensland. Pan McNeil będzie prowadził następujące prezentacje: Sztokholm - 18 czerwca 2007 roku Paryż - 19 czerwca 2007 roku Bruksela - 20 czerwca 2007 roku Amsterdam - 21 czerwca 2007 roku Monako - 22 czerwca 2007 roku Londyn - 26 czerwca 2007 roku Genewa - 28 czerwca 2007 roku

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata