Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Wartość zmienności - Leclanche N

Napisany przez ADMCI4
Sprawdź to... Czy możliwe jest, że 7 akcji tak bardzo wpływa na kurs, czy to są liczby w tysiącach? Wydaje mi się, że to są kroki tysięczne. Również ze względu na pół-liczby w wolumenie.

Napisany przez beat
SimonCH pisze: Spójrzcie na to... Czy to możliwe, że 7 akcji tak silnie wpływa na cenę, czy są to liczby w tysiącach? myślę, że to są kroki w tysiącach. Także ze względu na półtora wolumenu.
Była 1 akcja, a potem 6 akcji. Nadal wydaje się, że trzymasz się teorii wpływu na cenę. To po prostu brakuje płynności papierowi wartościowemu. Ale to nie jest takie nadzwyczajne. Po prostu nie zakładaj teraz każdej małej nieprawidłowości w wątku. Możesz otworzyć zbiorowy wątek w dziale Ogólne Posty np. w dziale Spójrzcie na to... Twoje stwierdzenie jest ogólne i nie ma nic wspólnego z obszarem SWX. Aby zachować czytelność.

Napisany przez ADMCI4
Tak, zgadza się. Jestem dość nowy w branży i od niedawna zajmuję się giełdą. Zawsze fascynuje mnie to... Odnośnie wątku: Sprawdzę, czy zamieszczam posty w odpowiednich kategoriach. Jednak w głównych forach jest więcej osób, dlatego mój post jest bardziej zauważalny! SimonCH

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata