Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualizacje i rozszerzenia w środowisku forum.

Re: Użytkownik forum

Napisany przez Karat
Ze względu na ilość odsłon poszczególnych wpisów zakładam, że na to forum przychodzi bardzo wielu odwiedzających. Byłoby miło, gdybyście również zapisali się na liście członkowskiej i wzbogacili to forum swoimi własnymi wpisami. Cieszę się na nowych członków. Karat

Napisany przez Karat
Cześć wszystkim. W ostatnich dniach jest bardzo cicho na forum. Czy już zaczęła się letnia zapaść, czy może Mistrzostwa Świata w piłce nożnej tak bardzo odwracają uwagę, co się dzieje? Czy wszyscy są trochę zniechęceni tym, że tak się popsuło. Trzymajcie głowy do góry, będzie lepiej! Być może niektórzy z nas stali się niewierni forum i znowu częściej aktywni na Borsalino? Również tam czasem zaglądam. Poza formatem niewiele się jednak zmieniło. Pozdrawiam

Napisany przez ADMCI4
Być może mieliśmy wielu pasażerów na gapę, którzy teraz opłakują straty i przysięgają, że nigdy więcej nie będą grać na giełdzie.

Napisany przez beta
Myślę, że wielu czytelników Crash zagląda tutaj. Wielu zarejestrowało się tutaj, nie pisząc nic. Potem wrócili do forum Crash... albo i nie. Ja też czasami wchodzę na Crash, chociaż rzadko, i bawię się przy wątku o Apple :lol: Przepraszam, ale tam jest przecież 90% śmieci. Pozdrawiam redakcję. Myślę, że nadchodzi bardziej spokojny czas na giełdzie/na forum: wakacje, zablokowany kapitał z powodu strat (dla nas małych) i MŚ!! To zawsze takie samo w okresie letnim, prawda?! Pozdrowienia

Napisany przez richard100
Ja, również zauważam, że jestem mniej aktywny na giełdzie. ? Powód: Przy takiej pogodzie nie chce mi się zbyt długo siedzieć przed komputerem. Na zewnątrz jest jeszcze wiele do zrobienia. 2. Kupowanie i sprzedawanie nie wydaje się konieczne w obecnej sytuacji na rynku. Nie kupuję z braku gotówki, nie sprzedaję z frustracji... nie ma mowy..!! Dlatego zwracam uwagę na dywidendy, co ułatwia zniesienie tej trudnej sytuacji... Cybercrash powiedziałby... bajkowy... :lol: Poza tym są jeszcze te ukochane Mistrzostwa Świata, którym także nie można poświęcić za mało czasu. Pozostaję jednak wierny temu forum, bo cenię większość postów tutaj. Pozdrowienia Rich

Napisany przez richard100
błąd cnld

Napisany przez Dany1
Spójrzmy na statystyki: Na portalu giełdowym Salamander jest 108 postów od różnych użytkowników. W przypadku Crash jest obecnie 92 użytkowników. Więc wynik to 1:0 dla Salamandra. Ach, zauważyłem też, że moderator z portalu giełdowego napisał większość artykułów na Crash...dziwne, co nie? PS: Sam w ciągu ostatnich dni nie handlowałem i nic nie sprzedałem. Ze względu na piłkę nożną giełda musi poczekać trochę... przecież to nie potrwa wiecznie. :mrgreen:

Napisany przez Globalist
Tak, mam dokładnie taki sam stan. Obecnie piłka nożna jest ważniejsza niż giełda. :lol: :lol: Na rynkach panuje obecnie raczej stagnacja. W przypadku niektórych instrumentów jestem bezpośrednio płaski i po prostu czekam. Czasami zaglądam również na Cashforum. Jednak wydaje mi się, że panuje tam raczej śmiertelna cisza. Ponadto dominują jednostronne monologi, które prawdopodobnie nie zachęcają już użytkowników do pisania... :?

Napisany przez ADMCI4
Dany1 pisze: Ach tak, zauważyłem, że większość artykułów o Krachu napisał moderator z portalu giełdowego...dziwne, co?
:lol:

Napisany przez ADMCI4
ale Marcusie, proszę nie tracić zimnej krwi od razu.

Napisany przez ADMCI4
Dlatego też ten uśmiech ?Dany nie będzie mi tego wziął za złe, przecież się znamy.

Napisany przez Dany1
mfabian pisze: Dlatego właśnie ten uśmiech Dany nie będzie miała mi tego za złe, znamy się przecież.
... właśnie dlatego, że się znamy, powinieneś szczególnie uważać: dokładnie jak w motto: Sędzia, wiemy gdzie stoi twój samochód... mówię: Marcus, wiem gdzie jest twój domek letniskowy :mrgreen: :mrgreen:

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata