Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Finansowanie budowy małego domu

Napisany przez terminus
Cześć,
mam możliwość kupienia mojego wynajmowanego mieszkania. Cena zakupu wynosi 13 000 EUR.
Niestety nie mam własnego kapitału ani innych zabezpieczeń, ani konta oszczędnościowego budowlanego. Moje informacje w Schufa są również nie najlepsze. Wszystko zostało spłacone, ale wpisy z poprzednich lat są nadal obecne (choć były to małe kwoty na poziomie 3 cyfr). Czy mimo to mam szansę na uzyskanie finansowania? Moje główne bankowe zaczyna dopiero od 50 000 €...
Aha, jestem singiel, mam 25 lat, jestem mężczyzną, mam stałą pracę z dochodem netto w wysokości 1300 euro. Brak innych zobowiązań (długów, itp.).
Mógłbym przeznaczyć do 500 euro miesięcznie. Ale mniej i dłuższy okres spłaty byłby również w porządku. Jestem również gotów zapłacić więcej odsetek. W takim przypadku suma kredytu wynosiłaby około 16 000 do 17 000 euro.

Napisany przez RSH
Zdobądź korzystny kredyt ratalny.

Napisany przez C. Andreas
Dopóki twoje dane w Schufa nie będą czyste, nie otrzymasz kredytu.
Na twoim miejscu zadzwoniłbym do Schufy i sprawdziłbym, kiedy twoje dane zostaną oczyszczone. Tylko w ten sposób będziesz miał pewność przy składaniu wniosku o pożyczkę.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata