Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Znasz się na inwestycjach? Wymieniaj się wiedzą z innymi użytkownikami forum.

Re: Podwój swoje pieniądze w 7 dni!

Napisany przez Manager
Cześć,
Chciałbym dzisiaj zaprezentować Wam nowy system podwajania Waszych pieniędzy.
Wy, jako inwestorzy, raz na początek przelejcie 5€ na poniższy adres e-mail PayPal, a po co najmniej 7 dniach otrzymacie zwrot 10€ na Wasze wówczas używane konto PayPal. Na początku może to brzmieć niewiele, co można zrobić z 10€? Na razie niewiele, poza tym, że cieszysz się, że zarobiłeś dodatkowe 5€... Jednak zostaniecie włączeni do programu, który około miesiąca później skontaktuje się z Wami za pomocą e-maila i poinformuje, że możecie zagrać w tę samą grę z 15€, czyli przelejecie nam 15€ i po nie więcej niż 7 dniach otrzymacie z powrotem 30€! System ten może gromadzić się na co najmniej 150€, dzięki czemu maksymalnie możecie zarobić 300€, ale oczywiście tylko, gdy osiągniecie maksymalny poziom co miesiąc. Teraz zadacie sobie pytanie, jak taki system ma przetrwać, czy to po prostu kolejny oszukańczy system piramidalny? Z jednej strony w ciągu 7 dni, kiedy nie macie dostępu do swoich pieniędzy, udzielane są pożyczek i spekulacje. Zawsze ujawniamy, skąd mamy zyski, ponieważ dla nas ważna jest otwartość! System ten jest oczywiście niepewną inwestycją, podobnie jak Fundusze inwestycyjne, akcje itp. Jednak nigdy nie stracicie więcej niż 5€, które początkowo przelaliście nam. Ponieważ gdy dotrzecie do poziomu 150€, zarobiliście co najmniej 150€ z poprzednich poziomów, więc ani nic nie zarobiliście, ani nic nie straciliście. Jednak gdy raz zarobicie 300€, nie możecie już ponieść strat. Teraz mam nadzieję, że zostałem w stanie zachęcić niektórych z Was do zainwestowania Waszych 5€ u nas.

Adres e-mail PayPal: *E-Mail Addy entfernt*

Pozdrowienia, Grünzinger
( Dyrektor zarządzający Paymoney )

Napisany przez soundjunk

Dzień dobry,
Chciałbym dzisiaj zaprezentować Wam nowy system podwajania Waszych pieniędzy.
Jako inwestorzy, po raz pierwszy przesyłacie 5€ na poniższy adres e-mail Paypal, a po co najmniej 7 dniach otrzymacie zwrot w wysokości 10€ na Wasze wtedy używane konto Paypal. Na początku może się wydawać niewiele, co można zrobić z 10€? Na razie niewiele, poza radością z zarobienia dodatkowych 5€... Jednakże zostaniecie Państwo włączeni do programu, który po około miesiącu skontaktuje się z Wami drogą e-mailową i powie, że możecie zagrać w tę samą grę za 15€, czyli przesyłacie nam 15€ i otrzymacie z powrotem najpóźniej po 7 dniach 30€! System może sięgnąć do minimum 150€, co oznacza, że nie możecie zarobić więcej niż 300€, ale to dopiero, gdy osiągniecie najwyższy poziom, co miesiąc. Teraz pewnie zastanawiacie się, czy taki system działa czy to po prostu kolejny oszukańczy schemat piramidy finansowej? Z jednej strony, w ciągu tych 7 dni, kiedy nie macie dostępu do swoich pieniędzy, udzielamy kredytów i spekulujemy nimi. Zawsze ujawniamy, jak zarabiamy pieniądze, ponieważ otwartość jest dla nas bardzo ważna! Tak więc cały system jest oczywiście niepewną inwestycją, tak samo jak Fundusze inwestycyjne, akcje itp. Jednakże nie możecie stracić więcej niż 5€, które przesłaliście nam na samym początku. Ponieważ gdy osiągniecie poziom 150€, zarobiliście co najmniej 150€ na poprzednich poziomach, więc nie odnieśliście zysku ani straty. Jednak gdy zarobicie po raz pierwszy 300€, nie możecie już ponieść żadnych strat. Teraz mam nadzieję, że przekonałem niektórych z Was do zainwestowania swoich 5€ u nas.

Adres e-mail Paypal: *Adres e-mail usunięty*

Pozdrowienia, Grünzinger
( Dyrektor zarządzający Paymoney )

To jedyne, o co się zastanawiam, to jak można być na tyle naiwnym, aby w dzisiejszych czasach brać udział w takich rzeczach.

Napisany przez Birgit

Jedyną rzeczą, o którą się zastanawiam, jest jak można być wystarczająco głupim, aby brać w czymś takim udział w dzisiejszych czasach.

Myślę, że takich ludzi nadal jest wystarczająco dużo.

To są ludzie, którzy potem wołają o pomoc państwa, gdy stracą swoje pieniądze.

Napisany przez Frankenerbe89
Znalazłem metodę, jak podwoić swoje pieniądze w 20 sekund!

Krok 1: Wymień wszystkie pieniądze na żetony
Krok 2: Postaw wszystko na czerwono
Krok 3: Inkasuj wygraną

Jeśli wypadnie czarne, wystarczy grać dalej na czerwono, zawsze podwajając początkowy zakład, aż wypadnie czerwone. To działa w 100%!

Napisany przez Spessartraeuber
Poza jednym, wszystkie pieniądze na podwajanie się skończą wcześniej!

Napisany przez 2Escorpio
lol... przy oprocentowaniu kredytów w wysokości około 2...3% (obecna sytuacja na rynku) taka zysku?

Ja chętnie zainwestuję te 5 euro... nie po to, aby móc zainwestować później 15 euro, ale po to, aby móc złożyć skargę. A jeśli to oznacza dodatkowe dwa, trzy dni w więzieniu, to jest dla mnie warte tego.

Poza jednym, pieniądze na podwojenie się kończą wcześniej!

Wtedy potrzeba ludzi, którzy pomogą Ci odbudować się co 5 euro.

Teraz wiesz, dlaczego autor wątku organizuje całą akcję.

Napisany przez Dahut

Znalazłem sposób, jak podwoić swoje pieniądze w 20 sekund!

Krok 1: Zamień wszystkie pieniądze na żetony
Krok 2: Postaw wszystko na czerwone
Krok 3: Zbierz wygraną

Jeśli wypadnie czarne, wystarczy grać dalej na czerwono, zawsze podwajając początkowy zakład, aż w końcu wypadnie czerwone. To działa w 100% pewnie!

Niestety, nie zadziała. W kasynach takie zachowanie jest uważane za zakazany system i można zostać wyrzuconym, zanim odzyska się straty.

haha naprawdę? Czyli mimo strat w szansach zakazują stawiania/ryzykowania pieniędzy dowolną ilość razy? To skandal!

Napisany przez MarcelJ
Przepraszam, ale po prostu nie potrafię w to uwierzyć. Zbyt wiele się słyszy o tych interesach.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Trzeba uważać, co się tutaj pisze.
Moim osobistym zdaniem programy komputerowe dostawców są tak zaprojektowane, że potrafią 19 razy pod rząd wylosować tylko czerwone albo czarne, co zawsze stawia cię po stronie przegranych.
Prawie co tydzień otrzymuję co najmniej 1 spamową wiadomość z załącznikami w ******.
Pytanie brzmi, dlaczego w ogóle dostajesz takiego maila. Oczywiste, że dostawca ****** zarabia pieniądze, gdy wpłacasz tam swoje pieniądze.

Napisany przez Reinsch

Niestety nie. W kasynach taka strategia jest uważana za zakazaną, a jeśli się ma pecha, można zostać wyrzuconym, zanim się odzyska swoje straty.

Systemy progresywne nie są zakazane. Po prostu po prostu nie działają. Zazwyczaj przy każdym stole jest minimalna i maksymalna stawka, co oznacza, że można przejść tylko niewielką liczbę poziomów.
W końcu jednak przyjdzie porażka, a wtedy straty będą na tyle duże, że pochłoną wcześniejsze niewielkie wygrane.

Napisany przez Alex76
No to lepiej podwójny kapitał w ciągu miesiąca

Napisany przez msinvest13
inwestowanie pieniędzy na zwiększenie kapitału w ciągu 7 dni to oszustwo ....

Można jednak bezpiecznie pomnażać pieniądze w ciągu 8-12 tygodni! całkowicie bezpiecznie i bez żadnych sztuczek.

Kupujesz u mnie karty prepaid za 4,90 € i po 8-12 tygodniach otrzymujesz z powrotem 4,90 € + 5 € prowizji.

Maksymalnie można inwestować do 5000 € miesięcznie, ponieważ muszę również sprzedać karty końcowym klientom.

Otrzymasz zwrot z inwestycji - ja zachowuję karty SIM.

Jeśli jesteś zainteresowany, napisz do mnie prywatną wiadomość....

Napisany przez obelix
codziennie pojawia się nowy głupiec. Chwytliwe metody.

Napisany przez Alois
Taka oferta jest naprawdę bardzo bezczelna. Ale ten rodzaj działalności biznesowej utrzymuje się od czasów ...transformacji... i dlatego zawsze znajdą się ludzie, którzy wpadną w to.

Gdy obiecuje się komuś niewiarygodnie dużo pieniędzy w krótkim czasie, zazwyczaj nie wszyscy ubodzy na świecie są winni, że jeszcze nie odkryli tej sztuczki.

Niewiarygodne!

Napisany przez Rolli123
Dziwi mnie, że naprawdę nadal ludzie na to wpadają. W przeciwnym razie takich podejrzanych ofert w ogóle by nie było.... Smutne.

Napisany przez Ravemaster84

Zastanawia mnie, że nadal są ludzie, którzy na to wpadają. W przeciwnym razie takie podejrzane oferty by po prostu nie istniały.... Smutne.

Bardziej zastanawia mnie, że moderatorzy na tym forum wciąż nie zlikwidowali całego wątku i nie wysłali konta w niebyt.

Napisany przez marco31
Jest wystarczająca liczba osób, które się na to nabrały. Znam kilka osób, które dały się oszukać podobnym oszustwom i zostały okradzione w najgorszy możliwy sposób.

Napisany przez Lucius
Sugestia z ruletką wcale nie jest taka zła...

Napisany przez MrRob

cóż, zwiększanie pieniędzy w 7 dni to trochę farmerstwo ....

Ale można zwiększyć pieniądze pewnie w ciągu 8-12 tygodni! w 100% bezpieczny sposób i wszystko bez bajerów.

Kupujesz u mnie karty prepaid za 4,90 € i po 8-12 tygodniach otrzymujesz swoje 4,90 € z powrotem + 5 € prowizji

Minus prywatne dane przypisane do karty SIM? Droga zabawa

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata