Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Jak rzetelne są oferty bez weryfikacji w rejestrze Schufa od firmy Bon Kredit?

Napisany przez ADMCI4
Cześć ludzie.

Ponieważ obecnie jestem naprawdę zdesperowany i nie wiem już, co robić z moimi finansami, mam nadzieję, że dzięki tej intensywnej platformie otrzymam jakieś wskazówki.

W mojej potrzebie dziś pozostała mi tylko jedna opcja - złożenie wniosku o kredyt w firmie Bon Kredit w Szwajcarii.

Wydaje się, że pełnią oni rolę pośrednika, oferty rzeczywiście pochodzą zapewne od innej firmy.

Zasadniczo ufam ludziom, ale w tym przypadku chciałbym się zabezpieczyć. Czy mogę zakładać, że oferty, które mi przedstawiają, są naprawdę wiarygodne i nie zostanie to zgłoszone do Schufa? Nie chcę, aby moje bank domowy o tym wiedział.

Re: Jak rzetelne są oferty bez weryfikacji w rejestrze Schufa od firmy Bon Kredit?

Napisany przez 2Escorpio
Cześć,

Jak już sam napisałeś, Bon Kredit pośredniczy tylko w zapytaniach, a potem różne banki mogą się zgłosić, co czasami może spowodować przeoczenie czegoś nieuczciwego.

Ogólnie rzecz biorąc, niewiele negatywnych opinii słychać o Bon Kredit... Firma ta działa od wielu lat, co nie jest typowe dla nieuczciwych firm.

A nie, nie są zgłaszane żadne informacje do SCHUFA i nie jest sprawdzane... jednak potrzebujesz stałej pracy i umowy o pracę na czas nieokreślony. Kwota pożyczki jest również ograniczona do 3000 euro.

esco

Napisany przez tomtom70
Cześć.

Znam BonKredit od lat i jestem tam partnerem afiliacyjnym. Zarówno od partnerów, jak i od klientów, nie słyszę żadnych negatywnych opinii. Oczywiście nie zawsze można zadowolić wszystkich klientów w 100%, ale chyba tak jest wszędzie.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Oczywiście możesz także bezpośrednio skontaktować się z bankiem w Szwajcarii.
Chyba zaczyna się na literę F. Więcej nie pamiętam. Klient pokazał mi umowę po zawarciu transakcji.

Napisany przez Bernson
Czy już rozmawiałeś wystarczająco z bankiem teraz byś wiedział, co mówią? Jeśli chodzi o nowych i nieznanych pośredników, zawsze byłbym ostrożny i nie zawierałbym umowy zbyt szybko. Szczególnie jeśli nie wiesz dokładnie, kim jest druga strona umowy. Trudno będzie ją odnaleźć, jeśli coś się stanie.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata