Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Anuluj kredyt.

Napisany przez Flovoll84
Cześć,
Około miesiąc temu złożyłem wniosek o kredyt w banku Sigma. Po wizycie pośrednika, niestety zbyt późno zdałem sobie sprawę, że do dzisiaj nic się nie dzieje. Ciągle brakuje dokumentów itp. Moje właściwe pytanie brzmi: Czy mogę anulować kredyt, pomimo upływu 14-dniowego okresu odstąpienia od umowy? Do wypłaty jeszcze nie doszło. Mam przelać pośrednikowi 90€, aby moje dokumenty zostały wysłane do dalszej obróbki. Umowa została podpisana z mojej strony podczas wspomnianego spotkania. Będę wdzięczny za każdą radę / pomoc.

Napisany przez Holger1984
Mozliwość anulowania istnieje także po upływie 14 dni. Jednakże poniesione zostaną koszty, które zależą od wielu kryteriów. W tym ustalonych stóp procentowych z dostawcą oraz odsetek od udostępnienia. Jednakże dla mnie nowością jest to, że pośrednik ma otrzymać coś.

Napisany przez Flovoll84
On chce 20€ na koszty przejazdu, 2x 35€ za godzinę pracy, 8€ na koszty telefoniczne i jeszcze coś za 20€. Muszę mu dać 98€. Jak wysokie będą koszty około?

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata