Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: pożyczka od osoby prywatnej do osoby prywatnej. Zapytanie, Rekomendacje.

Napisany przez alexo80
Cześć wszystkim,

Chciałbym złożyć tutaj prośbę o pożyczkę w wysokości 12 000 euro od osoby prywatnej i proszę o poważne odpowiedzi, chętnie za pośrednictwem PN. Kwota może być również podzielona na kilka mniejszych pożyczek. Byłbym skłonny zapłacić odsetki w wysokości 6-9% i okres kredytowania powinien wynosić 2-3 lata.

O mnie: Jestem mężczyzną, mam 32 lata, mam stałe zatrudnienie i miesięczny dochód netto w wysokości 2500 euro.

Dlaczego nie mogę otrzymać kredytu w banku? Do 3 lat temu byłem samozatrudniony i w wyniku niezapłaconego rachunku z tamtego czasu oraz negatywnego wpisu w rejestrze Schufa mam niską wartość punktacyjną, która powoli się poprawia. Oczywiście, zgodnie z zasadą, że należy karcić za niezapłacone rachunki, jednak moim zdaniem czas, jaki według Schufa jest potrzebny, aby wyjść na prostą jest niesprawiedliwie długi. Dlatego właśnie składam prośbę w ten sposób. (Proszę nie proponować firm typu Smava itp.). Transakcja powinna odbyć się bezpośrednio od osoby prywatnej do osoby prywatnej.

Wszystkich zainteresowanych proszę o informację, jakie zabezpieczenia są potrzebne lub jak można zbudować niezbędne zaufanie. Z mojej strony zrobię wszystko, co może przyczynić się do tego.

Jeśli znają Państwo kogoś, kto udziela prywatnych pożyczek, proszę o przesłanie mi kontaktowych danych. Z góry dziękuję.

Z poważaniem,
Alexo

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata