Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Szukam karty kredytowej prepaid z funkcją konta.

Napisany przez DaniAW
Karta powinna być doładowywana przelewem bankowym i można na nią doładować od 10 000 do 30 000 euro.

Napisany przez Holger
Sprawdź stronę Girokonten-online lub jak to tam się nazywa!
Uważam, że tam można łatwo dostać takie karty kredytowe.
Pozdrawiam

Napisany przez 2Escorpio
Cześć,

wiele kart kredytowych typu PrePaid jest dostępnych z limitem doładowań. Zazwyczaj wynosi on od 5 000 do 10 000 euro. Nie mam pojęcia, czy istnieją takie, na których można doładować więcej.

Jeszcze bardziej dziwi mnie jednak, dlaczego ktoś chciałby korzystać z takich kart przy tak wysokich kwotach?

Pozdrawiam, esco

Napisany przez DaniAW
dziękuję, to była tylko moja refleksja i ciekawość, czy taka karta jest w ogóle dostępna w ofercie.

Napisany przez Staubkuchen
Zajrzyj na kartę Net+Card od Neteller, naprawdę świetna do transferowania pieniędzy...

Tutaj znajdziesz bardzo dobry artykuł na temat tej karty kredytowej.

*Link usunięty* escorpio

Mam nadzieję, że pomoże on niektórym.

Pozdrawiam

Napisany przez Goran

Karta powinna być doładowywana przelewem bankowym i możliwe jest doładowanie jej kwotą od 10 000 do 30 000 euro.

W przypadku kart prepaid zazwyczaj istnieje limit doładowania. Nie znam na razie karty, do której faktycznie można doładować tak dużą kwotę.

Napisany przez Prepaider
Wygląda na to, że karty kredytowe prepaid od Fidor lub Wüstenrot są odpowiednie, ponieważ obie posiadają funkcje konta i można je doładować kwotami takimi jak te. Sprawdź na stronie prepaid-kreditkarten-vergleich.de, tam znajdziesz jeszcze więcej kart.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata