Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Jak mogę znaleźć prywatną pożyczkę między osobami prywatnymi?

Napisany przez cacheux88
Jestem w trudnej sytuacji finansowej od śmierci mojej żony. Naprawdę potrzebuję pożyczki, aby wyjść z tego impasu. Mam raczej normalne dochody, ale nie jestem w stanie regulować moich długów. Dlatego pytam, czy istnieje możliwość uzyskania pożyczki między poważnymi osobami prywatnymi. Dziękuję za pomoc. :confused:

Napisany przez 2Bolitho
Często istnieje kilka sposobów rozwiązania problemu, jednak nie zawsze są one oczywiste. Obawiam się, że prywatna pożyczka mogłaby pogorszyć już złą sytuację. Organizacje konsumenckie oraz urzędy gmin oferują bezpłatne porady dotyczące zadłużeń. Warto spróbować skorzystać z tej możliwości.

Napisany przez DustinDepot
Interesowałoby mnie również prywatne pożyczka. Być może ktoś ma nowe pomysły od ostatniego wpisu? Czy istnieją strony internetowe lub fora dotyczące takich spraw? Będę wdzięczny za wskazówki!

Napisany przez 6Bankkaufmann
Nie, w rzeczywistości nie ma prywatnych osób udzielających prywatnych pożyczek.
W 99% przypadków są to oszuści pobierający opłaty z góry. A te 1% jest nie do znalezienia.

Napisany przez Dahut

Pozdrowienia, jestem międzynarodowym pożyczkodawcą, gotowy udzielić pożyczki. Oprocentowanie wynosi 2%. Moja oferta obejmuje kwoty od 5000€ do 4500000€. Jeśli jesteś zainteresowany/a, proszę o kontakt na mój adres e-mailowy
cswadella@yahoo.com

Używasz Google Translate?
Jeśli ktoś chce oszukiwać ludzi, powinien przynajmniej poświęcić trochę wysiłku, aby najpierw zainwestować pieniądze w profesjonalne tłumaczenie.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Tak, istnieje inne forum, na którym pojawiło się wiele takich ogłoszeń. Nigdy na nie nie odpowiadaj!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata