Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Kto może mi podarować pieniądze?

Napisany przez oOGoldfischOo
Cześć! Wiem, że to strasznie kiepsko brzmi, ale jestem teraz po prostu zrozpaczony. Brakuje mi 800€ na prawo jazdy, a moi rodzice i krewni nie mogą mi pomóc, ponieważ jesteśmy rodziną, która ma mało pieniędzy. Ponieważ mieszkam na wsi i potrzebuję prawo jazdy, udało mi się zebrać wszystkie moje oszczędności, ale teraz przyszło kolejne rachunki i brakuje właśnie tych 800€. Mam nadzieję, że ktoś na drodze pomoże mi!

Napisany przez DonNore
Co powiesz na dodatkową pracę?
Raczej wątpię, że ktoś po prostu da Ci 800€ bez przyczyny. Zwłaszcza, że nie wiadomo, czy naprawdę ich potrzebujesz czy po prostu chcesz sobie coś kupić.
Moja rada: (sam mam dopiero 21 lat) ale znajdź sobie małą pracę, 2-3 razy w tygodniu, a gdy już zbierzesz te 800€, będziesz się jeszcze bardziej cieszyć, bo ciężko na nie zapracowałeś.

Napisany przez DustinDepot
Równowartość 800 euro to naprawdę nie aż taka duża suma, warto pomyśleć o podjęciu pracy. W przeciwnym razie możesz pożyczyć od krewnych lub przyjaciół i spłacić później - lub wziąć kredyt.

Napisany przez Christian_aus_B
Oszczędzaj, pracuj, oszczędzaj, pracuj, oszczędzaj :-)

Jeśli nie działa, rower, pieszo, deskorolka itp.

Napisany przez syrincs02
Rozwijać???

Napisany przez 6Bankkaufmann
Raczej chodziło o pracować niż zadysponować.

Napisany przez syrincs02
kto wie, kto wie:-)))

Napisany przez Money13
...lub kupujesz rzeczy i po prostu ich nie płacisz. W końcu ci tutaj się zjawią: Moskwa Inkasso, oryginalne profesjonalne usługi inkasa Moskwa, ale zawsze jest jakiś haczyk.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata