Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Badanie na temat budowania zaufania w usługach finansowych za pomocą marketingu internetowego.

Napisany przez Franziska123
Cześć drodzy użytkownicy forum,

jestem studentką magisterską na Uniwersytecie w Karlsruhe i w ramach mojej pracy magisterskiej badam, w jakim stopniu narzędzia marketingu online, takie jak strony internetowe czy portale społecznościowe, mogą promować budowę zaufania do usług finansowych. W związku z tym prowadzę ankietę, którą można znaleźć pod poniższym linkiem:

soscisurvey.de/vertrauen_finanzdienstleistungen/

Będę wdzięczna za wsparcie poprzez udział w mojej ankiecie.

Ankieta zajmie około 10 minut. Wśród wszystkich uczestników przeprowadzę losowanie trzech bonów Amazon o wartości 10 € każdy jako podziękowanie.

Z góry dziękuję za wsparcie.

Pozdrowienia
Franziska

Re: Badanie na temat budowania zaufania w usługach finansowych za pomocą marketingu internetowego.

Napisany przez DustinDepot
Czy kupony już zostały rozlosowane? Bo brałem w tym udział

Napisany przez Ralle8
Chciałbym to także wiedzieć.

Napisany przez Franziska123
Ankieta trwa do 10.07. Następnie zostaną rozlosowane vouchery, a szczęśliwi zwycięzcy zostaną poinformowani

Napisany przez Scholl
świetne badanie! tak trzymaj podoba się (y)

Napisany przez 2Escorpio
Pozwólcie studentom zachować swoje 30 euro... mają mniej niż ci, którzy pracują.

Napisany przez Finanzexp
Czasami uważam, że pytania są trochę mylące, ale być może tak ma być

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata