Re: Badanie na temat budowania zaufania w usługach finansowych za pomocą marketingu internetowego.
Napisany przez Franziska123 -
- wt maja 21, 2013 7:39 am
Cześć drodzy użytkownicy forum,
jestem studentką magisterską na Uniwersytecie w Karlsruhe i w ramach mojej pracy magisterskiej badam, w jakim stopniu narzędzia marketingu online, takie jak strony internetowe czy portale społecznościowe, mogą promować budowę zaufania do usług finansowych. W związku z tym prowadzę ankietę, którą można znaleźć pod poniższym linkiem:
soscisurvey.de/vertrauen_finanzdienstleistungen/
Będę wdzięczna za wsparcie poprzez udział w mojej ankiecie.
Ankieta zajmie około 10 minut. Wśród wszystkich uczestników przeprowadzę losowanie trzech bonów Amazon o wartości 10 € każdy jako podziękowanie.
Z góry dziękuję za wsparcie.
Pozdrowienia
Franziska
jestem studentką magisterską na Uniwersytecie w Karlsruhe i w ramach mojej pracy magisterskiej badam, w jakim stopniu narzędzia marketingu online, takie jak strony internetowe czy portale społecznościowe, mogą promować budowę zaufania do usług finansowych. W związku z tym prowadzę ankietę, którą można znaleźć pod poniższym linkiem:
soscisurvey.de/vertrauen_finanzdienstleistungen/
Będę wdzięczna za wsparcie poprzez udział w mojej ankiecie.
Ankieta zajmie około 10 minut. Wśród wszystkich uczestników przeprowadzę losowanie trzech bonów Amazon o wartości 10 € każdy jako podziękowanie.
Z góry dziękuję za wsparcie.
Pozdrowienia
Franziska