Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Finansowanie handlowe

Napisany przez 1967GTA
Cześć wszystkim,

W zeszłym roku postanowiłem otworzyć własną firmę. Teraz przenoszę się do większych hal, potrzebuję nowych maszyn i samochodu dostawczego.

Hala jest wynajmowanym obiektem. Resztę trzeba sfinansować lub wynająć. W internecie niestety można porównać ceny tylko dla prywatnych osób.

Przez Google trafiłem na następującą stronę:

compeon.de

Czy ktoś przypadkiem zna tę stronę? Wygląda na to, że działa to na zasadzie my hammer?

Bardzo byłbym wdzięczny za informacje zwrotne, ponieważ jestem gotowy do działania i chcę oszczędzić pieniądze, gdzie tylko możliwe.

Dziękuję
Peter

Napisany przez 6Bankkaufmann
Pomysł wcale nie jest taki zły. Szybko rzuciłem okiem na stronę. Jednakże w rzeczywistości, zwłaszcza gdy w grę wchodzi udział komercyjny, bank zawsze wszystko zapisuje pod warunkiem. Im więcej działań komercyjnych w grze, tym bardziej jest to indywidualne. Niemniej jednak można tu odnieść sukces.

Napisany przez Forecaste
Znam również tę platformę, działa dobrze. Dodatkowo warto rozejrzeć się na innych platformach takich jak np. smava, gdzie również firmy mogą uzyskać kredyty od osób prywatnych.

Jako dodatkowe źródło informacji może być interesujący również link:
https://www.finanziator.de/kredite/kr...-selbstaendige

Decyzja o tym, czy na przykład Crowdlending pasuje do firmy, zawsze powinna być podejmowana indywidualnie.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata