Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Znasz się na inwestycjach? Wymieniaj się wiedzą z innymi użytkownikami forum.

Re: Oprocentowanie ponownie rośnie?

Napisany przez Snowbird
Czy ktoś zna bank FFS Bank lub słyszał o tej banku? Nagle pojawiły się TAM SUPER oprocentowanie. Nie mogę znaleźć także żadnego forum. Pozdrawiam

Napisany przez Ravemaster84
To jest nowy dostawca. Być może odsetki są wypłacane z puli marketingowej.

Są finansistami udzielającymi pożyczek samochodowych. W związku z trudnościami w udzielaniu kredytów wśród banków mieli problemy z płynnością, dlatego prawdopodobnie teraz chcą się refinansować w obszarze klientów prywatnych.

Ogólnie rzecz biorąc stopy procentowe nie wzrosły, dlatego zaryzykowałbym prognozę, że te stopy procentowe nie będą się utrzymywać w dłuższym terminie. Małym minusem jest to, że naliczanie odsetek odbywa się rocznie, a nie (jak w przypadku sprawdzonych już firm z Holandii) co kwartał lub nawet co miesiąc.

Napisany przez Snowbird
Oczywiście, że oprocentowanie lokat terminowych w wysokości 1,75% wkrótce znowu spadnie. Ale 2,10% na 9 miesięcy to niezła oferta, jeśli bank jest bezpieczny. Mam niewielkie dochody i zależę od dodatkowych odsetek. Marketingpool?

Napisany przez Matthew Pryor
Bankowy budżet marketingowy wewnętrzny. Może i będzie również wykorzystywany do krzyżowego dofinansowania tego rodzaju ofert przyciągających klientów.

Napisany przez Snowbird
Właśnie znalazłem wpis na stronie modern-banking.de. Spróbuję swojego szczęścia. Dzięki również.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata