Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Naucz się handlu brokerskiego

Napisany przez Normal
Każdy kiedyś zaczynał od zera, w Internecie można znaleźć wiele informacji, ale interesuje mnie, czy i jak nauczyliście się handlować przez brokera. eToro i inne platformy oferują także seminaria online, czy są one godne polecenia, czy może lepiej zamówić książkę?

Napisany przez Scholl
Wierzę, że to jest dokładnie to, czego szukasz
Porównanie Brokerów Forex | Test Online: Forex, Fundusze, ETF i CFD

Właściwie nie ma praktycznie żadnych alternatyw

Napisany przez Scholl

uważam, że to jest dokładnie to, czego szukasz
Porównanie brokerów Forex | Test online: Forex, fundusze, ETF i CFD

właściwie nie ma alternatywy

skłamałem, oto więcej informacji; nawet w filmach
Doświadczenie | easy-forex
Interaktywne kursy handlowe | eToro

Napisany przez finanzexperte01
Jeśli interesujesz się również kontraktami CFD, ta strona może być dla Ciebie. Wystarczy, że spojrzysz na górę pod Wskazówki i informacje.

Pozdrowienia

Napisany przez Liaata
Cześć.
Pierwszym miejscem, do którego powinieneś się zwrócić, jest zwykle twój broker. Mam nadzieję, że oferuje on dość solidną platformę edukacyjną. Następnie na Amazonie znajdziesz kilka polecanych książek na temat handlu Forex. Dodatkowo dyskusje na forach mogą być bardzo pomocne.

Napisany przez gmann
Pytanie: Czy można uzyskać dostęp do platform edukacyjnych brokera, jeśli nie ma się u nich konta maklerskiego?

Napisany przez franzi.behrens
Niemniej jednak obecnie wielu brokerów oferuje samouczki i liczne seminaria internetowe, moje doświadczenie pokazuje, że wiele seminariów jest sensownych tylko wtedy, gdy już posiada się pewną wiedzę fachową. Najlepszą pomoc znalazłam w prywatnych blogach, gdzie zostałam doradzona niezależnie i nie otrzymałam argumentów sprzedaży od brokera.

Pozdrawiam, Franzi

Napisany przez TheoL
Klasy Tipps, dzięki, więcej informacji znajdziesz na blogu Devisenhandelonline.net

Napisany przez maestro
Trading można nauczyć się w GKFX. To broker oferujący świetny materiał szkoleniowy. Można skorzystać z wielu wideoporad i specjalnych webinarów. GKFX jest świetny dla początkujących, a wejście jest znacznie ułatwione. Przeczytaj doświadczenia prawdziwych traderów na https://broker-bewertungen.de/erfahrungsberichte/gkfx. Mają także niemieckie wsparcie klienta, które jest bardzo szybkie i kompetentne. Brak opłat za wypłaty to również duży plus. Metatrader działa doskonale w GKFX, chociaż chciałbym także korzystać z MT5 - niestety nie jest to możliwe w GKFX. Handlują tylko na MT4. Po przejściu przez 4 różnych brokerów, teraz znalazłem GKFX - brokera, na którym można polegać. Mam nadzieję, że wszystko pozostanie tak łatwe i piękne również w przyszłości.

Napisany przez pulledclear
Polecałbym ci zrezygnować z zakupu książek, często to tylko marnowanie pieniędzy. Większość wiedzy znajdziesz bezpłatnie w internecie.

Ja na przykład zajmuję się opcjami binarnymi i wiele mogłem się nauczyć na tej stronie.

Napisany przez szymme

Odradzałbym ci kupowanie książek, często jest to marnowanie pieniędzy. Większość wiedzy znajdziesz za darmo w internecie.

Na przykład, ja handluję opcjami binarnymi i mogłem się wiele nauczyć na tej stronie.

Społeczność i forum, jak również to forum finansowe, są najważniejsze.

@maestro
Dlaczego wszyscy nadal handlują z MT4, skoro już jest dostępny MT5?

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata