Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Potrzebuję pilnie kredytu. Kto mi pomoże?

Napisany przez YVOLEN2007
Cześć,

mój mąż i ja zarabiamy miesięcznie około 2600-2900 EUR netto.
Niestety mamy złą historię kredytową. Chcielibyśmy jednak wszystko ogarnąć i wreszcie wstać rano bez stresów.
Kto mógłby nam pomóc w uzyskaniu uczciwej pożyczki?
Niestety musi to być szybko, ponieważ pomagam finansowo moim chorym rodzicom.

Napisany przez Alex [CryptoMod]
Chcemy jednak ogarnąć WSZYSTKO i chcę w końcu wstać rano i nie martwić się.

Przy negatywnej historii kredytowej i już wysokim zadłużeniu (przynajmniej tak to brzmi), nikt nie zechce przeprowadzić refinansowania. Pozostaje możliwość spłaty stopniowo lub uregulowania wszystkiego poprzez upadłość konsumencką. Wtedy będzie pobierana tylko część podlegająca zajęciu, a Wy znów będziecie mieć spokój.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Przepraszam, ale jak już odpowiedziałem prywatnie. Szybkość tutaj w ogóle nie wchodzi w grę.

Napisany przez adam-herzog
Cześć Yvolen,

złe informacje w Biurze Informacji Gospodarczej (Schufa) zdecydowanie nie są dobre. Ale zdecydowanie odradzałbym Ci kredyt bez sprawdzania rejestrów dłużników. Często stoją za nimi niesolidni dostawcy. Miałem bardzo złe doświadczenia w tej kwestii.
Moim rozwiązaniem było skonsolidowanie długów. Miałem kilka mniejszych kredytów, które z czasem się pomnożyły. W skrócie, połączyłem te kredyty w jedno i to wszystko. Pomogło mi w tym CHECK24. Mają niezrównaną obsługę i z mojej strony zdecydowanie polecam w 100%!

Przy złej historii kredytowej porównywarka nie pomoże. Możesz spróbować ze swoim bankiem, który może przymknąć na to oko, albo skorzystać z platform takich jak Smava Auxmoney.

Napisany przez YVOLEN2007
Jak się za to zabrać z Ausmoney? Przecież nie muszę kupować tych certyfikatów, skoro moje Schufa jest zła!!!
Nic nie da się z tym zrobić...

Będę wdzięczny za pomoc.

Napisany przez Daniel2504
Cześć,

jednak bez posiadania certyfikatów zostaniesz uznany za jeszcze mniej wiarygodnego i będzie trudno znaleźć ludzi gotowych zainwestować.

Bardzo trudno jest otrzymać kredyt bez własnego zaangażowania przy złej historii kredytowej.

W przypadku kredytów internetowych nie ma sensu składać wniosku. W takich przypadkach decyzję o kredycie podejmuje system komputerowy i kategorycznie odrzuca wniosek w przypadku negatywnej historii kredytowej.

Jeśli chcesz otrzymać kredyt, potrzebujesz osobistego decydenta kredytowego, który podejmie decyzję ręcznie.

Oczywiście dużo zależy od tego, jak poważna jest Twoja historia kredytowa.

Jeśli to tylko niewielkie nierozliczone saldo, to w niektórych przypadkach można to przeoczyć, ale jeśli zaległe salda na siebie narosły, to jest po prostu kropka nad i.

Pozdrowienia
Daniel

Za becky12345 kryje się - z mojego osobistego punktu widzenia - ktoś żądający przedpłat.
Proszę nie reagować.

Napisany przez Tlub
Najlepiej trzymać się z daleka od firm takich jak Auxmoney...

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata