- czw lip 18, 2013 1:08 pm
Cześć drodzy członkowie forum,
Nie jestem już nowy tutaj, ale chciałbym się dodatkowo przedstawić!
Nazywam się Mario Celic, mam 33 lata i pracuję w branży finansowej od 12 lat.
Przeczytałem wiele interesujących wpisów na forum i odpowiedziałem na kilka z nich.
W ciągu ostatnich 2 lat poświęciłem swój czas na inicjowanie spółki handlowej nieruchomościami/ funduszu nieruchomościowego, co udało mi się zrealizować. Dla inicjacji szukałem tutaj na forum pomysłów i trendów dotyczących kształtowania poszczególnych produktów oraz jakie wymagania stawiane są przez pośredników i klientów wobec produktu inwestycyjnego.
Dziękuję właścicielowi forum za pomysł na jego założenie.
Cieszę się, że nadal będę czytał interesujące pytania i odpowiedzi oraz mam nadzieję, że będę mógł przyczynić się do niektórych tematów.
Życzę wszystkim uczestnikom miłego czwartku i przesyłam
Słoneczne pozdrowienia z rejonu Karlsruhe
Mario Celic
Nie jestem już nowy tutaj, ale chciałbym się dodatkowo przedstawić!
Nazywam się Mario Celic, mam 33 lata i pracuję w branży finansowej od 12 lat.
Przeczytałem wiele interesujących wpisów na forum i odpowiedziałem na kilka z nich.
W ciągu ostatnich 2 lat poświęciłem swój czas na inicjowanie spółki handlowej nieruchomościami/ funduszu nieruchomościowego, co udało mi się zrealizować. Dla inicjacji szukałem tutaj na forum pomysłów i trendów dotyczących kształtowania poszczególnych produktów oraz jakie wymagania stawiane są przez pośredników i klientów wobec produktu inwestycyjnego.
Dziękuję właścicielowi forum za pomysł na jego założenie.
Cieszę się, że nadal będę czytał interesujące pytania i odpowiedzi oraz mam nadzieję, że będę mógł przyczynić się do niektórych tematów.
Życzę wszystkim uczestnikom miłego czwartku i przesyłam
Słoneczne pozdrowienia z rejonu Karlsruhe
Mario Celic