Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych tematów związanych z finansami.

Re: Zarabiaj pieniądze w internecie.

Napisany przez iceacwest
Cześć,

Naprawdę chcecie zarabiać pieniądze online? Mogę wam obiecać, że możecie zarobić gwarantowane 30€ miesięcznie na stronie, którą wam pokażę. Ale można też zarobić znacznie więcej, nawet czterocyfrowe kwoty.

Skorzystajcie z tej okazji, nie pożałujecie.
Ta strona ma wielu niemieckich użytkowników i własne forum na stronie.
*link usunięty* escorpio

Napisany przez gandi
Jeszcze jedna możliwość znajdziesz tutaj: *link entfernt* escorpio

Napisany przez Dahut
Przepraszam, ale z zasady nie otwieram stron, których adres URL nie jest rozpoznawalny, jeśli nie jestem pewien, gdzie się zadaję.
Czy moglibyście zamieścić prawdziwe linki, gdzie przynajmniej po adresie można przewidzieć, czego się spodziewać?

Ten post wydaje mi się być ogromnym oszustwem, głównie ze względu na język i obietnice.

Napisany przez Blue
To właśnie krzyczy o braku profesjonalizmu i nie potrafię sobie wyobrazić, że za waszymi świetnymi stronami kryją się naprawdę świetne prace, pozwalające zarabiać dużo pieniędzy.

Napisany przez Jus_Deck
To jakby telezakupy
Wspaniałe produkty, doskonała jakość, duża różnorodność i nieskończona gwarancja w niskich cenach

Napisany przez gruberclaudia
:-) Odpakowane, mozolnie złożone i nic nie działa tak, jak obiecano - zakupy telewizyjne po prostu. .. wszystko łatwe.
Byłbym też ostrożny wobec wspomnianych możliwości zarobienia kieszonkowego i zakupów telewizyjnych :-)

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata