Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: FOREX dla początkujących.

Napisany przez crs
Cześć wszystkim,

ze względu na wzmożone zainteresowanie przyjaznym dla początkujących brokerem, chciałbym przedstawić wam w tym miejscu projekt tradimo.

Tradimo to bezpłatna szkoła tradingu, która oferuje wszystko, czego pragnie serce początkującego, ale także zaawansowanego tradera, w tym oprogramowanie (MT4), forum, samouczki, konkursy, osobiste warsztaty itp. i wiele więcej.

Jako małą słodką niespodziankę tradimo oferuje każdemu nowemu członkowi darmowe 100 EUR kapitału tradingowego w Varengold Bank FX.

Mam jednak małą prośbę. Jeśli ktoś planuje skorzystać z 100 EUR kapitału tradingowego, byłbym wdzięczny za informację z wyprzedzeniem (poleć znajomemu).

Powodzenia!

Napisany przez innam
Kiedyś czytałem, że ta sama grupa osób posiada stronę pokerową pokerstrategy.com i firma ta ma swoją siedzibę gdzieś na Gibraltarze. Był kiedyś duży artykuł w Financial Times, w którym ostrzegali przed nimi. Ale nie mam pojęcia, jak poważna lub niepoważna jest ta firma naprawdę (osobiście nie mam też problemu z graczami w pokera).

Napisany przez TheoL
Ale chciałbym również kupić kilka książek na ten temat!
I czytać tutaj na forum oraz na różnych specjalistycznych blogach, takich jak ten

Napisany przez crs
Tradimo zostało założone przez ludzi z pokerstrategy i ma swoją siedzibę na Gibraltarze, prawda. Nie sądzę, aby to miało jakiekolwiek negatywne konsekwencje.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata