Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Doświadczenia z firmą Smava?

Napisany przez McLinsey
Kto zna się na platformach kredytowych, takich jak Smava? Dotychczas przeczytałem na www.kred-zilla.de tylko kilka recenzji, zarówno pozytywnych, jak i negatywnych. W moim przypadku chciałem rozwijać moją firmę i dlatego potrzebuję zastrzyku gotówki. Na co muszę zwrócić uwagę, jeśli chcę złożyć tam wniosek o kredyt?

Napisany przez Nomik
Znam tylko to, że smava jest prywatnym pośrednikiem kredytowym. Dotychczas nie czytałem o nim zbyt wiele negatywnych opinii, ale równie niewiele pozytywnych. Może warto najpierw przetestować to na mniejszych kwotach!

Napisany przez 6Bankkaufmann
Ale za Smava lub Auxmoney stoją banki, które wypłacają środki. Jeśli dane podstawowe są nieprawidłowe lub mają sprzeczności, banki nie wypłacą środków.

Napisany przez MaikP

Kto zna się na platformach kredytowych jak Smava? Dotychczas czytałem na Kred-Zilla.de tylko kilka opinii na ten temat, zarówno pozytywnych, jak i negatywnych. W moim przypadku chciałem rozszerzyć swoją firmę i dlatego potrzebuję wsparcia finansowego. Na co zwrócić uwagę, składając wniosek o kredyt tam?

Jest podobny do Auxmoney. Jednak w przypadku Smavy możesz ubiegać się o wyższe kwoty kredytu i nie ponosisz żadnych kosztów związanych z opracowaniem projektu kredytowego (co miało miejsce w przypadku Auxmoney).

Napisany przez FabianK
Również ogólnie ważne przy kredytach online jest, aby nie było żadnych ukrytych kosztów, które pojawią się niespodziewanie później. Dobre i uczciwe firmy można rozpoznać po tym, że nie pobierają opłat za porównanie ofert kredytowych. A także nie ma żadnych opłat z góry. Porównywarki kredytowe w internecie charakteryzują się również tym, że zostały sprawdzone poprzez niezależne i uznane kontrole jakości. Mam nadzieję, że trochę pomogłem.

Pozdrowienia

Fabian

Napisany przez McLinsey

Kto zna się na platformach kredytowych takich jak Smava? Dotychczas przeczytałem na stronie www.kred-zilla.de kilka opinii na ten temat, zarówno pozytywnych, jak i negatywnych. W moim przypadku chciałem rozbudować swoją firmę i dlatego potrzebowałem zastrzyku gotówki. Na co muszę zwrócić uwagę, gdy chcę złożyć tam wniosek o kredyt?

Być może mała aktualizacja mojego wątku. Otrzymałem kredyt i obecnie spłaciłem już 40%.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata