- pt wrz 06, 2013 6:23 am
Cześć, obecnie szukam karty kredytowej do ogólnego użytku. Jestem w tym obszarze niestety początkujący... Ponieważ istnieje ogromny wybór kart kredytowych i ich banków, chciałbym poprosić o pomoc. Posiadam kartę Ikano, ale niestety jest ona akceptowana tylko w najrzadszych przypadkach, ponieważ może być używana tylko u partnerów handlowych banku Ikano... a niestety jest ich bardzo niewielu. Poniższe kryteria powinny być spełnione przez kartę (jeśli to możliwe):
- musi być zdecydowanie limitowana, najlepiej nie przekraczać 1000 euro, może być więcej, ale niekoniecznie
- głównie ma służyć do zakupów internetowych
- wypłata gotówki powinna być darmowa
- coroczna opłata nie powinna być zbyt wysoka
- zarządzanie przez Internet powinno być możliwe
- Visa lub Mastercard powinno w zasadzie być tożsame, prawda?
- spłata w ratach co miesiąc
- mogę zrezygnować z dodatkowych ofert, takich jak ubezpieczenia, jeśli są zawarte, to też nie jest tragedia. Mam nadzieję, że mi pomożecie, ponieważ niestety nie bardzo się na tym znam i nie wiem, co jest godne zaufania, a co nie jest godne polecenia. Z góry dziękuję.
- musi być zdecydowanie limitowana, najlepiej nie przekraczać 1000 euro, może być więcej, ale niekoniecznie
- głównie ma służyć do zakupów internetowych
- wypłata gotówki powinna być darmowa
- coroczna opłata nie powinna być zbyt wysoka
- zarządzanie przez Internet powinno być możliwe
- Visa lub Mastercard powinno w zasadzie być tożsame, prawda?
- spłata w ratach co miesiąc
- mogę zrezygnować z dodatkowych ofert, takich jak ubezpieczenia, jeśli są zawarte, to też nie jest tragedia. Mam nadzieję, że mi pomożecie, ponieważ niestety nie bardzo się na tym znam i nie wiem, co jest godne zaufania, a co nie jest godne polecenia. Z góry dziękuję.