Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualizacje i rozszerzenia w środowisku forum.

Re: Pytanie

Napisany przez richard100
Cześć Salamander, Mam problem. W temacie NOV są 7 stron. Ostatni wpis został wykonany przez Manfreda. Kiedy próbuję teraz uzyskać dostęp do tego wpisu, pojawia się następująca odpowiedź: NOVN Przejdź do strony Wstecz 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Po prostu nie mogę uzyskać dostępu do wpisu od Manfreda.? Pozdrowienia Rich

To już kilkakrotnie próbowałem. Czy tobie też się to już zdarzało? Pozdrawiam, Rich

I znowu. Springer pisze tekst o NOVN. Nie mogę go przeczytać. Po kliknięciu otrzymuję: NOVN Przejdź do poprzedniej strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 O co może chodzić? Pozdrowienia Rich

Napisany przez webmaster
Cześć Richard100, u mnie nie ma problemów (korzystam z IE7). Od kiedy masz te problemy? Czy zrobiłeś aktualizację systemu? Czy możesz wysłać mi zrzut ekranu z odpowiednim komunikatem błędu? Salamander

Cześć Salamander, Właściwie nie dokonałem aktualizacji komputera. Miałem ten problem już kilka dni temu, ale dzisiaj szczególnie u NOVN. Obecnie nie mogę także otworzyć strony 7. Nie ma żadnego komunikatu błędu, zamiast postu pojawia się odpowiedź, patrz poniżej. RSS-Feed FAQ Statistics Sitemap Suchen Mitgliederliste Profil Benutzergruppen Chat Ostatnie tematy Mapa ForumSpy Notatki Nie masz nowych wiadomości Wyloguj [richard100] Zignoruj użytkownika W tej chwili planowane jest spotkanie NOVN Przejdź do strony Wstecz 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Wracam więc do strony 6, to działa, następnie znów do strony 7, i znowu ta sama odpowiedź. Pozdrowienia, Rich

Napisany przez webmaster
Dzisiaj o 20:30 przeprowadziłem sprawdzenie i naprawę bazy danych. Znaleziono kilka drobnych błędów, ale nic poważnego. Salamander

Salamander pisze: Cześć Richard100, ? Czy zrobiłeś aktualizację komputera? Salamander
Cześć Salamander, Dziękuję za informację. Przypominam sobie, że niedawno Microsoft narzucił mi aktualizację. Została ona automatycznie uruchomiona podczas wylogowywania. Cofnąłem to przez opcje Pomoc i obsługa: Przywracanie systemu. I oto mogę znowu zobaczyć stronę NOVN 7. Pozdrowienia Rich

Napisany przez webmaster
...miałem wczoraj również automatyczne aktualizacje Win-XP. Ale nie miałem z nimi żadnych problemów! Co się stało.... Najważniejsze, że u Ciebie znowu działa. Pozdrowienia Salamander

Problem wydaje się jeszcze nierozwiązane. Akurat na NOVN nie mogę otworzyć strony 7. Czy ktoś ma pomysł, dlaczego tak się dzieje? Inne wpisy z wieloma stronami działają bez problemu. Chciałem dodać mój komentarz na temat NOVN, ale nie mogę otworzyć przeklętej strony 7. Mogę ją przeczytać, omijając całą sytuację w ten sposób. Sprawdzam, kto napisał ostatni wpis. Idę do Szukaj NOVN, klikam na nazwę, np. Cybercrash, przeglądam wszystkie wpisy od Cybercrash i w ten sposób znajduję tekst. Niestety, nie mogę odpowiedzieć w ten sposób. Naprawdę stoję przed zagadką. Pozdrowienia, Rich

Napisany przez webmaster
Cześć, Różne podejścia testowe: - Spróbuj użyć inną przeglądarkę internetową na swoim komputerze. Dzięki temu możesz sprawdzić, czy problem dotyczy przeglądarki. - Zaloguj się na innym komputerze lub notebooku i spróbuj uzyskać dostęp ponownie. Jeśli ten sam problem wystąpi również tam, oznacza to, że problem dotyczy Twojego konta. Jeśli problem nie będzie się już pojawiał, problem leży po stronie Twojego komputera. Salamander

Napisany przez Springer
Cześć Salamander Co się stało z wątkiem Golbach Media? Aby wyjaśnić: Brakuje tam dzisiejszych wpisów...

Napisany przez webmaster
Obelgi i ukryta prowokacja nie mają po prostu miejsca na forum. Jeśli delikatne komunikaty administratora zostaną zignorowane, zostaną zastosowane działania zgodnie z zasadami forum. Salamander

Napisany przez Springer
Salamander pisze: Obraźliwości i ukryta prowokacja po prostu nie mają miejsca na forum. Jeśli delikatne komunikaty administratora są ignorowane, to zostaną zastosowane działania zgodne z zasadami forum. Salamander
Teraz nie rozumiem świata: 1. Dlaczego post, który był przyczyną zamieszania 27.07.2007, 20:11, nie został usunięty, zaczyna się od: Cześć tępaku 2. Dlaczego mój post został usunięty? Zgłosiłem naruszenie, nie było w nim nic o polityce czy coś w tym rodzaju Nie kumam...

Napisany przez webmaster
Springer pisze: 1. Dlaczego post, który był przyczyną Globalsist 27.07.2007, 20:11, nie został usunięty, zaczyna się od: Cześć Blindgänger
Cześć Blindgänger zostało zastąpione przez Cześć Cytat Springera 2. Dlaczego mój post został usunięty? Zgłosiłem naruszenie, nie było w nim żadnej polityki ani czegoś podobnego Gdzieś muszę postawić klin, aby powstrzymać wzrost fali. Skoncentrujcie się na głównym temacie forum, a nie wciąż na jego obrzeżach. W ostatnich dniach całe forum zamieniło się w prawdziwy alarm czyżby. Salamander

Napisany przez Karat
Cześć Rich U mnie strona 7 Novartisu działa bez zarzutu. To, co (jeszcze) nie działa, to wzrost kursu (wciąż słyszę w swoich uszach słowo potencjał do nadrobienia od mojego bankiera). Zastanawiam się również, co można napisać o Novartis na 7 stronach! Pozdrowienia

Napisany przez speedskater
Karat pisze: Z drugiej strony zastanawiam się, co można napisać o NovN na 7 stronach!
Kurs w dół, kurs w dół, kurs w dół Albo Vasella zarabia za dużo, Vasella zarabia za dużo, Vasella zarabia za dużo z pewnością byłoby jeszcze wiele do opowiedzenia! :lol: 8)

Karat pisze: Witaj Karat, U mnie nadal nie działa. Chyba to wina mojego komputera. Wydaje się, że jest na niego uczulony. Wydaje mi się chcieć powiedzieć: Nie kupuj, trzymaj się z daleka. Do tej pory miał rację. Zresztą, to dotyczy tylko NOV. Wszystko inne działa. Nie mogę sobie tego inaczej wyjaśnić. Pozdrowienia, Rich

Napisany przez Karat
Cześć Rich Być może musisz ponownie zdefragmentować swój komputer. To oczyści komputer i ponownie zwolni miejsce. Teraz jednak nie pytaj mnie, jak to zrobić. Mam to zapisane w domu, ale teraz jestem w biurze i dopiero wieczorem wrócę do domu. Być może ktoś inny potrafi Ci to wytłumaczyć. Pozdrowienia

Karat pisze: Cześć Rich Być może musisz ponownie zdefragmentować swój komputer. Karat
Cześć Karat, Dzięki za radę. Choć robię to co 1-2 tygodnie. Procedura: w Programach, Akcesoriach, Narzędziach systemowych, Zdefragmentuj. Następnie wykonaj jeszcze Oczyszczanie dysku. To również niestety nic nie dało. :cry: Pozdrowienia, Rich

Napisany przez Karat
Bogaty, to po prostu kup Roche! Karat

Napisany przez Forexyman
Cześć, czy istnieje jakiś konkretny powód, dla którego wstawione wykresy nie są wyświetlane od dziś? Pozdrowienia

Napisany przez Karat
Cześć Forexyman, Musisz skontaktować się bezpośrednio z Salamandrem poprzez PW lub kontakt. Pozdrowienia, Karat

Napisany przez Forexyman
Karat pisze: Cześć Forexyman Musisz się skontaktować bezpośrednio z Salamander poprzez wiadomość prywatną lub kontakt. Pozdrowienia Karat
Cześć Karat znowu za dużo pracy)))) jeśli nie, to nie szkodzi, chciałem tylko wiedzieć, czy jest ku temu jakiś powód Pozdrowienia

Napisany przez Forexyman
Forexyman pisze: Cześć! Czy jest jakiś konkretny powód, dlaczego od dziś nie są wyświetlane osadzone wykresy? Pozdrawiam
Cześć! Przepraszam, cofnij komendę, został włączony BB Code, dlatego sam jestem winny, że wykresy nie działały. Pozdrawiam

Napisany przez Forexyman
Cześć Salamander Obraz bez podziału na strony jest teraz oddzielony tylko przez ciągłą linię, ale wydaje się, że jest ok. Będę obserwować sytuację dalej. Pozdrowienia

Napisany przez webmaster
Cześć, Poniższa opcja była ustawiona na 60 w moim forum. Została zmieniona na 0. [attachment=694] Pozdrowienia Salamander

Napisany przez Forexyman
Cześć Gratulacje z okazji nowego forum Teraz pojawia się pytanie, czy forum będzie nadal informować o rynkach finansowych W przeciwnym razie chciałbym usunąć moje dotychczasowe dane Pozdrowienia

Napisany przez admin
Forexyman pisze: Cześć Gratulacje z okazji nowego forum
Dziękuję Ci za miły kontakt e-mailowy... Cieszę się, że nadal możemy spotkać eksperta od giełd na tym forum. Teraz udostępniłem wykresy również dla gości, dzięki czemu wykresy są widoczne bezpośrednio w postach.

Napisany przez svx_biker
Gratulacje z okazji nowego forum! Czy adres zostanie zmieniony, czy forum pozostanie na boersenportal (w przeciwieństwie do marktinsider)? Edycja: Ok, wygląda na to, że linkowanie nie działa jeszcze. Na marktinsider nadal widzę (08.20) stare forum, w którym użytkownicy są wyłączeni. Poczekajmy i zobaczmy...

Napisany przez admin
svx_biker pisze: Gratulacje z okazji nowego forum! Czy adres zostanie zmieniony, czy forum pozostanie na boersenportal (w przeciwieństwie do marktinsider)? Edycja: Ok, jak się zdaje, linkowanie jeszcze nie działa. Na marktinsider widzę obecnie (08.20) jeszcze stare forum, gdzie użytkownicy są wyłączeni. Poczekajmy zobaczymy ...
dziękuję Obecnie forum działa w podstawowej wersji bez nagłówka i paska menu i będzie rozszerzone. Propozycje są tutaj mile widziane. Nazwa Boersenportal.ch pozostanie oczywiście niezmienna. Stare forum zostało w całości zaimportowane tutaj. Nie będzie żadnego linku do wspomnianej strony internetowej, ponieważ w zasadzie nie powinna tam działać żadna kopia o takiej samej strukturze.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata