Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych tematów związanych z finansami.

Re: Zdrapki online z gwarancją wygranej!

Napisany przez Goblinork
Na stronie internetowej znalazłem ofertę online zdrapkowych, które zapewniają mi gwarancję wygranej za pięć losów. Jeśli wypłaty są tak wysokie, jak się mogą utrzymać? Czy znacie zdrapki z kiosków itp.? Zazwyczaj wygrywa się coś z pięcioma losami. Kiedyś lubiłem to robić będąc młodym. Oczywiście wtedy zazwyczaj przegrywałem. Teraz znalazłem w internecie stronę z zdrapkami online. Reklamują to naprawdę dobrze. Prawie cały dochód jest ponownie rozdzielany, ponad połowa wszystkich losów jest wygrywająca, a można wygrać aż 100 000 euro (zobacz szanse na wygraną), przy czym jeden los kosztuje zaledwie 50 centów, a z dochodu nawet część jest przekazywana na cele charytatywne. Postanowiłem więc spróbować szczęścia z pięcioma losami i od razu wygrałem dziesięć euro. Czy to tylko oszustwo, aby mnie zachęcić do dalszej gry, czy też działają zgodnie z losowością?

Napisany przez Dahut
Na przykład, gdy bilet kosztuje 1€, a wygrywasz tylko 0,50€. W ten sposób można całkiem nieźle się utrzymać, zwłaszcza jeśli znajdzie się wystarczająco dużo głupich osób, które kupują losy.

Napisany przez Meisterlampe23
I przede wszystkim dlaczego nie muszą drukować biletów? Ale dobrze, pytanie dlaczego coś takiego przetrwało jest uzasadnione, ale również już zostało odpowiedziane dzięki poprzedniemu komentarzowi. Po co się robi coś takiego?!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata