Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: wejście na giełdę

Napisany przez Bernard50
Cześć, chcę wyjść na giełdę ze swoją firmą. Czy ktoś zna sposób, jak mogę to zrobić w ciągu maks. 6 miesięcy? Do tej pory wszystkie moje pytania pozostały bez odpowiedzi. Dzięki z góry

Napisany przez CFO
Spójrz w załączniku

Jeśli coraz większe regulacje ustawy giełdowej nie są dla Ciebie problemem, a jesteś w stanie łatwo przeznaczyć około 150 000 do 200 000 euro na minimalne nakłady, to nic nie stoi na przeszkodzie, aby przeprowadzić publiczną ofertę akcji.

Wiele średnich, notowanych na giełdzie firm rozważa obecnie odwrotny kierunek przejścia na prywatność.

Pozdrowienia, CFO

Napisany przez Dortmund-Finanz
Bernard, czy patrzysz tutaj, Swissco Rechtsberatung w Szwajcarii,
oni uczynili debiut giełdowy swoim tematem.

Napisany przez Bernard50
Cześć Dortmund-Finanz,
dziękuję za wskazówkę, skontaktowałem się z nimi. Wszystko wydaje się być bardzo solidne i profesjonalne. Czy ktoś ma doświadczenie z firmą Swissco ze Szwajcarii?

Napisany przez CFO
@Bernard50

Czy jest rzetelne i solidne, gdy Swissco nie posiada ani imprezum (jest to wymóg), ani nie podaje kontaktów na swojej stronie internetowej?
Czy jest rzetelne i solidne, gdy numer telefonu przekierowuje do centrum obsługi telefonicznej?
Czy jest rzetelne i solidne, gdy szwajcarska spółka akcyjna buduje swoją stronę internetową pod adresem .li?
Czy jest rzetelne i solidne, gdy ta firma oferuje praktycznie wszystko i jednocześnie poszukuje członków zarządu na niepełny etat?

Jeśli potrafisz odpowiedzieć tak na powyższe pytania, to powierz to zlecenie tej firmie. Możesz szybko znaleźć się na giełdzie, ale nie wiesz na jakiej. Na początek musisz zapłacić około 250 000 euro, ale nie ma gwarancji, że debiut na giełdzie okaże się sukcesem.

Życzę powodzenia i jeszcze więcej szczęścia podczas debiutu giełdowego.

Pozdrowienia, CFO

Napisany przez Bernard50
@CFO

Dziękuję za otwarte słowa.
W czwartek mam termin w biurze w Zug i będę wyjaśniać te kwestie.

Napisany przez CFO
@Bernhard50

Tak, jakby na przygotowanie na czwartek, dam mu jeszcze coś do przemyślenia:

Insolvenz: W Niemczech pozbyć się wszystkich długów? - Obserwator

To nie jest temat, ale pokazuje, jak się pracuje.

Pozdrawiam, CFO

Napisany przez HeinzK
W Twoim mieście z pewnością są także agencje finansów korporacyjnych. Za niewielką opłatą mogą Ci pomóc wejść na giełdę.
Zazwyczaj od razu powiedzą Ci, czy to się opłaca i jaki jest proces. Optymalna cena emisyjna zostanie również obliczona przez nich.
Spróbuj poszukać Corporate Finance + twoje miasto
Tam znajdziesz najlepsze doradztwo. Osobiście mogę polecić Mummert & Company.
Pozdrowienia,
Heinz

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata