Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych tematów związanych z finansami.

Re: Uzupełnienie istniejących wpisów!

Napisany przez Karat
Zauważyłam, że zmiany i/u. dodatki do istniejących wpisów nigdzie nie są wyświetlane. Oznacza to, że ani żółta znacznik nie świeci, ani wpis nie jest ponownie wyświetlany w ForumsSpy. Zauważyłam to, gdy pracowałem nad tematem: Strony internetowe (ciekawe strony www na temat giełdy i biznesu) dodałem nowe wskazówki dotyczące stron. Dodatki oznaczyłem datą, aby od razu było wiadomo, co jest nowe w istniejącym poście. Ten temat znajduje się w głównej grupie Ogólne posty! Karat

Napisany przez Karat
Temat: Ogólne posty Post: Strony internetowe (interesujące strony www, ale BEZ giełdy, finansów) zostały dzisiaj uaktualnione.

Napisany przez Karat
Obecnie dokonano uzupełnienia Temat: Ogólne wpisy Wpis: Strony internetowe (Interesujące strony WWW, ale BEZ giełdy, finansów) został dziś uzupełniony. https://www.charttec.de/html/ta_gaps.php Bardzo dobra strona, która wyjaśnia różne formy i pojęcia techniki analizy wykresów. Karat

Napisany przez Karat
Temat: Ogólne wpisy Wpis: Strony internetowe (Interesujące strony WWW, ale BEZ giełdy, finansów) zostały dzisiaj uzupełnione! w dziale wskaźniki. Bardzo interesująca strona na temat handlu z wykorzystaniem wskaźników. Opis wskaźników, ich działanie, co należy wziąć pod uwagę inwestując w trendy, trendy wskaźników. Pozdrowienia Karat

Napisany przez Karat
W poście Interesujące łącza giełdowe dodano następujący link. https://www.finanzen.net/aktien.asp Karat

Napisany przez Karat
Interesująca giełda internetowa, finanse została dzisiaj (18.10.07) uzupełniona. Karat

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata