Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Udział w loterii w USA z Niemiec?

Napisany przez Spiegelei
Więcej o tym znajdziesz w naszym wątku na forum.

Napisany przez 5BetShove
Cześć Spiegelei,
istnieje naprawdę bardzo dużo dostawców. Co bym zalecał: zawsze sprawdź, czy dostawcy posiadają certyfikaty na swojej stronie. Na przykład w przypadku Lottoland widzę, że posiadają zarówno certyfikat TÜV, jak i certyfikaty Service Initiative Deutschland oraz eKomi. Sam nie grałem jeszcze w Tipp24, więc nie mogę nic na jego temat powiedzieć. Po prostu zrób sobie rozeznanie. To powinno być najbezpieczniejsze.

Napisany przez Dahut
Gram już od lat w Tipp24 i do tej pory miałem bardzo dobre doświadczenia. Jednak mój najwyższy wygrany wynosił dotychczas tylko około 160,-
Ale kilka lat temu zdarzył się przypadek, że ktoś trafił 6 trafień z Superzahl w Tipp24, w czasach gdy granie w lotto w internecie było jeszcze zabronione. Podobno Tipp24 natychmiast wypłaciło wygraną i dodatkowo odmówiło przekazania danych zwycięzcy niemieckim władzom. W Tipp24 pieniądze idą bezpośrednio do Tipp24, które opierają się na liczbach i kwotach przekazywanych przez lottogesellschaften, ale wygraną znowu wypłacają ze swoich pieniędzy. Wydaje się, że mają oni także zawartą ubezpieczenie, które w przypadku dużych sum wypłaca środki.

Korzystam z Tipp24, ponieważ jest to proste i nie trzeba martwić się o utraconą wygraną, ponieważ jest się od razu informowanym.

Napisany przez Objektiv33
Tipp24 też mi się podoba. Chociaż przestałem grać, bo ostatecznie kosztowało mnie za dużo pieniędzy i nigdy nie miałem szczęścia w wygranych, ale grałem przez jakiś czas.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata