Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Broker WHEN wykres świecowy i pasy Bollingera)

Napisany przez BKM25
Cześć,

na początku chciałbym powiedzieć, że mam bardzo małe doświadczenie z handlem walutami w połączeniu z brokerami. Niemniej jednak bardzo mnie intryguje handel walutami (transakcje 1-minutowe) i dlatego chciałem poprosić o Waszą opinię. Aby prowadzić handel walutami, konieczne jest posiadanie wykresu w czasie rzeczywistym (bardzo dokładnego) z możliwością przedstawiania wykresów świecowych z pasmami Bollingera oraz z możliwością dokonywania transakcji 1-minutowych. Czy ktoś zna brokera, który oferuje to i jednocześnie jest rzetelny. Mówi się, że istnieją dostawcy, którzy rzekomo oferują wykresy w czasie rzeczywistym za darmo. Czy istnieje ryzyko, że mogą one nie być tak dokładne?

Co sądzicie o platformie handlowej Banc de Swiss?

Z góry dziękuję za odpowiedź ;-)

Napisany przez Fossy22
Cześć!
kilka dni temu stanąłem przed tymi samymi pytaniami i po trochę szukania i wysłaniu kilku PW do doświadczonych ludzi tutaj obecnie mam następującą konstelację:

- Broker, z którym handluję: 99binary
- Wykres z Bollingerem i 1min mam na Etoro. Również za darmo, po prostu otwórz konto demo.

Obecnie uważam, że funkcja follower na Etoro jest dość fajna. Po prostu możesz kopiować transakcje od udanych traderów!
Ale to nie są transakcje 60-sekundowe!!

Jeśli zdecydujesz się na któreś z nich, byłoby mi miło, gdybym mógł wysłać Ci link polecający. W zamian otrzymam bonus. .-)

Napisany przez McFinanz
Cześć BKM25,

jeśli szukasz brokera, mogę polecić Ci FXCM lub Alpari. Oba testowałem osobiście albo handluję z nimi i obaj oferują MetaTrader. Tutaj możesz też handlować na wykresach 1-minutowych. Oczywiście trzeba wiedzieć, że brokerzy ustalają kurs, a nie giełda, co oznacza, że kurs jest tylko odwzorowaniem brokera.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata