Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych ubezpieczeń.

Re: ubezpieczenie odpowiedzialności cywilnej Ergo

Napisany przez Biesdorfer
Dziś otrzymałem od Ergo zwiększenie składki mojego ubezpieczenia odpowiedzialności cywilnej,

Teraz mam zapłacić niesamowite 110 € za standardowe ubezpieczenie odpowiedzialności cywilnej w wysokości 10 milionów euro na szkody osobowe i rzeczowe oraz 100 tysięcy euro na szkody majątkowe.

Oferty w porównywarce kończą się na około 85 €.

Czy są jakieś powody, aby nie wypowiedzieć umowy, czy jestem głupi jeśli tego nie zrobię?

Jeśli zdecyduję się na nowe ubezpieczenie, chcę być również ubezpieczony, a nie tylko skasowany. Które ubezpieczenie z agentem terenowym byłoby zalecane?

Będę wdzięczny za dobre odpowiedzi.

Re: ubezpieczenie odpowiedzialności cywilnej Ergo

Napisany przez Matthew Pryor
Czy są jakieś powody, dla których nie powinienem rezygnować, czy jestem głupi, jeśli tego nie zrobię.

Mogą wystąpić problemy, jeśli szkody zostały już rozliczone. Zazwyczaj są one obowiązkowe do ujawnienia przy składaniu nowej oferty, a nie każdy ubezpieczyciel chętnie przyciąga klientów z negatywną historią szkód.

W ogólności najlepsze stawki dla osoby samotnej, które naprawdę zasługują na to miano, wynoszą około 70€ rocznej składki bez udziału własnego. Osobiście uważam, że ERGO nie należy do polecanych dostawców.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata