Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Znasz się na inwestycjach? Wymieniaj się wiedzą z innymi użytkownikami forum.

Re: Oferta inwestycyjna

Napisany przez RDInvest
Cześć,

szukamy prywatnych inwestorów na nasze przedsięwzięcie. Już od niewielkiej kwoty i krótkiego okresu 12 miesięcy możesz bezpiecznie i uczciwie ulokować swoje pieniądze. W tym czasie oferujemy stopę procentową w wysokości 4-12 procent.

Jeśli uważasz to za nieprawdopodobne, chętnie przedstawię Ci nasze zamiary i projekt, abyś mógł sobie dokładny obraz zrobić.

Posiadamy wystarczające zabezpieczenia, aby zabezpieczyć poszczególne zainwestowane kwoty.

Potrzebujemy około 75000 euro. Minimalna kwota inwestycji wynosi 2500 euro przy okresie trwania 12 miesięcy.

Chętnie opowiem Ci więcej o naszym projekcie, jeśli jesteś zainteresowany.

Serdecznie dziękujemy.

Pozdrowienia,
rdinvestment@gmx.de

Napisany przez soundjunk
To teraz połóż karty otwarcie na stole

Napisany przez RDInvest
Cześć,

dziękuję za Twoją odpowiedź.
Nie ma problemu.

Zajmujemy się międzynarodowym rozwojem innowacyjnych produktów IT i oprogramowania.
Wspólnie z naszymi partnerami posiadamy wieloletnie doświadczenie w sektorze IT i zbudowaliśmy odpowiednio międzynarodową sieć wysoko wykwalifikowanych firm i pracowników.

Dzięki naszemu efektywnemu i sumiennemu planowaniu jesteśmy w stanie rzetelnie spełnić wszystkie założone cele umowne w 110%.

W razie dodatkowych pytań chętnie udzielę dodatkowych szczegółów.

Dziękuję.

Pozdrowienia,

Napisany przez soundjunk
Współczuj mi i zastanów się czy teraz byłbyś zainteresowany?
Ja nie.
Jeszcze raz: proszę być konkretym.

Jakie są ryzyka, jakie są szanse, jakie są ich znaczące(!) referencje?
Dla szarego rynku kapitałowego nie ma prospektów informacyjnych, ale broszura lub szczegóły byłyby ważne.

Napisany przez RDInvest
Cześć,

ponieważ jeszcze nie przekazałem Ci dalszych szczegółowych informacji, naturalne jest, że nie jesteś od razu przekonany czy zainteresowany. W zasadzie chciałem tylko krótko przedstawić ofertę, która jest w 100 procentach wiarygodna. Ogólnie rzecz biorąc, bardziej szczegółowe informacje wolę przekazać bezpośrednio i prywatnie za pośrednictwem e-maila.

Jak już wyjaśniłem, wraz z naszymi partnerami zajmujemy się tworzeniem komercyjnych produktów i projektów z zakresu IT i oprogramowania. Dotychczas głównie pracowaliśmy nad projektami związanymi z webdesignem, grafiką, marketingiem SEO oraz z klientoindywidualnym tworzeniem oprogramowania (projekty mniejszej skali).

Tworzony przez nas produkt, nad którym już pracujemy, będzie licencjonowanym oprogramowaniem, którego podstawowa konstrukcja będzie opierała się na oprogramowaniu do zarządzania projektami (porównywalne do projectmanager.com). Grupa docelowa tego produktu będą przedsiębiorstwa, kluby, organizacje kościelne oraz inne grupy lub instytucje. Dla tego oprogramowania będziemy tworzyć różne nowe moduły, których takie zestawienie nie istnieje jeszcze na rynku.

Nawiązaliśmy już pierwsze rozmowy z kilkoma potencjalnymi klientami, które spotkały się z dużym zainteresowaniem.

Ryzyko, o którym mówisz w kontekście inwestycji, wynosi zero. Jeśli uda nam się nawet sprzedać tylko niewielką część licencji organizacjom, z którymi już mieliśmy kontakt, to zainwestowaną kwotę oraz zysk mamy już zapewnione.

Dodatkowo posiadamy nieruchomości, co oznacza, że zebrane kapitały są w pełni zabezpieczone we wszystkich okolicznościach.

Naszym celem jest planowanie kolejnych doskonałych projektów ekonomicznych w przyszłości i ponowne wykorzystywanie ich jako możliwości inwestycyjnych dla osób prywatnych.

Jak już wspomniałem, okres trwania inwestycji wynosi 12 miesięcy, a wszystkie szczegóły zostaną ustalone w umowie.

Rynek i wzrost gospodarczy w sektorze IT są ogromne i stale rosnące.

Chętnie przekażę Ci dodatkowe informacje drogą mailową, jeśli będziesz zainteresowany. Będzie mi miło, jeśli dasz mi szansę, aby przybliżyć Ci te możliwości.

Dziękuję.

Pozdrowienia,

Napisany przez Schwertlilie
Cześć RDInvest,
jeśli Twój projekt jest naprawdę taki pewny, to każdy bank z przyjemnością udzieli Ci kredytu o oprocentowaniu poniżej 12%. Spróbuj tego.
Powodzenia!

Napisany przez RDInvest
Cześć,

Dziękujemy za wiadomość.

Kilka tygodni temu zwróciliśmy się do wszystkich banków i pośredników, niestety wszystko wskazuje na to, że nie mamy szans na taką kwotę.

Dlatego niestety nie jesteśmy w stanie zrealizować naszego projektu za pośrednictwem banku.

Pozdrowienia,

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata