Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Otwórz konto depozytowe.

Napisany przez Jolme
Cześć wszystkim,

wkrótce planuję rozpocząć handel akcjami i papierami wartościowymi. W ciągu ostatnich tygodni i miesięcy śledziłem rynek i opracowałem również strategię. Moje pytanie brzmi teraz, gdzie mogę otworzyć konto depozytowe z jak najkorzystniejszymi warunkami?

Dzięki i pozdrowienia

Napisany przez Nimtok
Cześć, czy zapytałeś już w swoim banku domowym, jakie są warunki? Tam też masz bezpośredniego doradcę!?

Napisany przez Sandork
Ale są dostawcy jak piasek na plaży!?

Napisany przez Belgien
Na tak ogólne pytanie nie może uzyskać satysfakcjonującej (i poprawnej) odpowiedzi. Bez informacji na temat preferowanych miejsc na giełdzie, średniej wysokości i częstotliwości zleceń oraz specjalnych wymagań dotyczących brokera, niemożliwe jest udzielenie zaleceń. Czy wystarcza Ci osobista rekomendacja w stylu jestem w xyz i są dobrzy?

Aktualne porównanie oparte na standaryzowanym zachowaniu podczas składania zleceń znajdziesz w Focus Money, jest to pierwsze porównanie, które uwzględnia również dwóch nowych brokerów Aldi: Benk i Aktionärsbank. Niestety, wydaje się, że w tym forum nie można publikować linków, więc musisz odwiedzić stronę internetową i poszukać tego wpisu (z dnia 24.02.) (to trochę dziwne forum).

Napisany przez Nomik
Cześć Jolme,

dobrze, że obserwowałeś rynek. W dziedzinie rachunków depozytowych jest wiele dostawców oferujących różne warunki. Sugeruję, żebyś zajrzał na tę stronę tutaj i zapoznał się ze wszystkimi dostawcami rachunków depozytowych: kliknij tutaj

Tam możesz wybrać korzystnego dostawcę i rozpocząć handel.

Powodzenia i pozdrowienia

Nomik

Napisany przez florianmeier
Uważam flatex za najtańszego brokera długoterminowego.

Napisany przez matty73
Istnieją porównania w internecie. Wspomniany Flatex jest dość niedrogi, a dla strategii długoterminowej mogą być również odpowiednie Onvista lub Cortal Consors, jeśli ktoś ceni sobie wysokie oprocentowanie.

Napisany przez pebrue
Przy wyborze odpowiedniego brokera online niezależnie od tego, czy bierzesz pod uwagę opłaty, nie powinno się skupiać wyłącznie na nich jako podstawie decyzji. Wiele firm różni się pod względem świadczonych usług i obsługi klienta. Sprawdź tutaj. Elementy takie jak łatwość użycia, dostęp do kursów oraz oferta handlowa powinny być także brane pod uwagę.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata