Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Przyjazny

Napisany przez 2cybercrash
Niektórzy bardziej przychylnie nastawieni do tego czarnego piątku, tak nazwanego w USA z powodu orgii zakupów, gdzie wiele detalistów spodziewa się zakończenia roku na plusie. Clariant osiąga 17.65, rating kredytowy stabilny. CIBA utrzymuje się na poziomie 77.5 NewVenturetec osiąga 27.5 Adecco boryka się z oporem na poziomie 60. Dätwiler bez zmian 4250 Valora 241 Nokia 14.88

Napisany przez richard100
Ktoś twierdzi, że nie należy tak dużo robić zakupów.. :lol: Pozdrowienia Rich https://money.cnn.com/2005/11/23/pf/holiday_buynothing/index.htm

Napisany przez Simona
Tak, Nokia została sprzedana. Powrót ewentualnie jeszcze nie nastąpił. Ewentualnie lepiej poczekać (na chwilę obecną)? Dzisiaj znowu kurs w piątek, 14.88 (to już trzeci tydzień, w poniedziałek około 14.60, do piątku + około 0.25). Stała sytuacja. :?: Czy może zostać wkrótce 15.-? :arrow: 16.- Straumännchen trzyma się dobrze, powinien jeszcze trochę przyśpieszyć w przyszłym tygodniu. :!: Isotis wisi w powietrzu. ops: No i jest jeszcze coś... zaczyna się od S, czy jakoś tak. Zaczekajmy. :arrow: Teraz idę jeszcze na zakupy, pomimo prelegenta (przecież bez powietrza też się nie obejdzie). Takie życie! :lol:

Napisany przez ADMCI4
....Straumännchen trzyma się dobrze, powinien trochę przyspieszyć w przyszłym tygodniu... jeśli na tym poziomie kursu Straumanna nadal są rekomendacje zakupu, to pozostaję przy tym i mam nadzieję na szybki wzrost o ponad 200% w przeciwnym razie koniec zakupów dla mnie w tym roku... mam gaz.... kupiłem auto na gaz i teraz jeżdżę za 94 rappen za litr

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata