Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Dyskusje na temat transakcji nieruchomościowych, takich jak rentowność (dom dochodowy), lokalizacja nieruchomości, rzeczoznawcy, pośrednicy nieruchomości, umowy kupna, ubezpieczenia nieruchomości i podatki. (Zakup nieruchomości w celu wynajmu)

Re: Suche biuro w Berlinie

Napisany przez lotti
Chciałbym wynająć małe biuro w Berlinie, ale nie jestem pewien, do kogo się zwrócić ani do kogo nie należy się zwracać... Założyłem małą agencję castingową i chcę teraz naprawdę ruszyć z kopyta... Czy możecie mi polecić firmę nieruchomości lub agenta?

Napisany przez Espresso
Cześć,
zerknij na berlin.de, stronę głównego miasta, aby znaleźć biura nieruchomości. W górnej belce znajdziesz wiele adresów w sekcji Tematy dotyczące nieruchomości i mieszkań.

Napisany przez chrisiie
W Berlinie rzeczywiście istnieje nadmiar nieruchomości komercyjnych. Nie powinno więc być trudno znaleźć odpowiednią. Sprawdź na stronie immocover.com/gewerbe/. Tam znajdziesz kilka propozycji. Wskazówka dotycząca Berlin.de też jest dobra.

Napisany przez Lucius
Na Immoscout jest również wyszukiwanie nieruchomości komercyjnych. Na pewno znajdziesz tam coś odpowiedniego.

Napisany przez EngelMarco
Sprawdź tutaj: immobilienscout24.de/gewerbe/berlin,berlin/immobilien.html

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata