Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Znasz się na inwestycjach? Wymieniaj się wiedzą z innymi użytkownikami forum.

Re: Lingoschools Crowdinvesting - Sukcesy, opinie i krytyka.

Napisany przez Lingoschools
Hej wszystkim,

chciałbym przedstawić Wam Lingoschools i naszą obecną kampanię crowdinvestingową. Stworzyłem ten post, ponieważ liczymy na opinię, sugestie i krytykę od Was, zespołu Lingoschools.

Lingoschools to platforma, która umożliwia uzyskanie informacji o wyjazdach językowych i dokonanie rezerwacji po najlepszej cenie. Naszą wizją jest wprowadzenie przejrzystości na dotąd nieprzejrzystym rynku wyjazdów językowych - na całym świecie.

Po naszych dotychczasowych sukcesach na rynku niemieckojęzycznym, teraz działamy dużymi krokami naprzód. Dzięki naszej stronie lingoschools.com, udało nam się zdobyć pierwszych klientów na całym świecie - m.in. z Uzbekistanu, Hongkongu, Arabii Saudyjskiej i Libii. Dlatego stawiamy na crowdinvesting jako źródło finansowania, aby jak najszybciej dotrzeć do kolejnych klientów na całym świecie za pomocą tłumaczeń na język angielski, hiszpański, francuski, włoski i portugalski.

Przekroczyliśmy nasz minimalny cel finansowania w wysokości 100 000 € i teraz zmierzamy w szybkim tempie w kierunku naszego maksymalnego celu finansowania wynoszącego 250 000 €.

Naszą kampanię możecie zobaczyć na stronie fundsters.de.

Czekamy na Wasze opinie, pytania i krytykę. Udało nam się uzyskać początkowe finansowanie, ale celem jest osiągnięcie maksymalnego limitu finansowania w wysokości 250 000 €. Mam nadzieję, że Wasze opinie pomogą nam lepiej wyeksponować nasze przedsięwzięcie i naszą wizję, i jestem gotowy na odpowiedzi na Wasze pytania.

Pozdrowienia

Eric Salbert
Zespół Lingoschools

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata