Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: kredyt bez sprawdzania w bazie danych Schufa.

Napisany przez Michel1987
Cześć, czy ktoś może znać dobrych dostawców oferujących kredyt nawet bez informacji z Schufa? Mam już kredyt w banku, ale teraz muszę koniecznie odnowić mieszkanie i kupić rzeczy dla dziecka. Brakuje mi na to teraz pieniędzy, a ponieważ mam również wpis w Schufa z powodu rachunku za telefon, obawiam się, że nie dostanę kredytu.

Napisany przez 6Bankkaufmann
maksymalnie 5 000 EUR możliwe

Napisany przez Kass Finanz
Cześć,
dostępne są kredyty bez sprawdzania w rejestrze dłużników w wysokości € 3.500,-- oraz € 5.000,-- z okresem spłaty 40 miesięcy. Miesięczna rata wynosi obecnie € 105,55 lub € 150,80.
Jednakże przyznawanie tych kredytów zależy od twojego dochodu, stażu zatrudnienia u obecnego pracodawcy oraz stanu cywilnego lub liczby osób na utrzymaniu.

I także obywatelstwo

Napisany przez Bingo33
Istnieje tylko jedna bank z Liechtensteinu, która pośredniczy w udzielaniu kredytów bez sprawdzania w bazie danych dłużników (Schufa), a wszyscy 50 000 pośredników w Niemczech chcą zarabiać tak samo, jak Maxda lub Bon-Kredit, jakkolwiek się nazywają.

Dlaczego nie powiedzieliście, że to jest BANK SIGMA z Liechtensteinu ????

Wszyscy chcą zarabiać, to niemożliwe!!!

Jeśli nie zadziała z SIGMĄ, istnieje jeszcze platforma Creditex, taka strona jak Auxmoney.

Ale trzeba również odróżnić. Niektórzy dostawcy żądają dodatkowej faktury za pośrednictwo po podpisaniu umowy. Nawet jeśli się nie powiedzie. Kryteria są już ustalone, więc nie oznacza to automatycznie otrzymania kredytu bez weryfikacji w Biurze Informacji Kredytowej. Dochód musi być odpowiedni. W przeciwnym razie dochód z pośrednictwa ponad 3 500 EUR jest tylko minimalny i właściwie niegodny uwagi. Ale uważaj, nigdy nie płać z góry.

Napisany przez MarcelJ
To nie będzie łatwe, ponieważ większość firm oferujących kredyty bez sprawdzania w rejestrze Schufa pobiera ogromne odsetki. Więc dobrze się nad tym zastanów.

Napisany przez Bingo33
Oczywiste jest, że żądane są wyższe odsetki!
To również większe ryzyko dla pożyczkobiorcy!

@Bingo33, dlaczego większe ryzyko dla pożyczkobiorcy?
Jeśli ktoś nie płaci w Sigma, to również egzekwowane są roszczenia wynagrodzenia, aby pożyczkodawca mógł odzyskać swoje pieniądze.

Napisany przez Bingo33
@Bankkaufmann
z twoich komentarzy też nie do końca można się zrozumieć, raz piszesz tak, a potem znowu inaczej!

twoje cytaty: Okay, jeśli jednak masz dużą historię w Biurze Informacji Kredytowej, to oczywiste, że nie jesteś godny kredytu.

kolejny cytat od ciebie dotyczący BIK:
Zastanów się więc, dlaczego w twoim przypadku w ogóle pojawiła się negatywna informacja w BIK?

i wtedy zadaję sobie pytanie, dlaczego w takim razie nadal pośredniczą Państwo dla Sigma, która pobiera tak wysokie odsetki? i na tym zarabiają?

Chwileczkę, proszę nie źle mnie zrozumieć. Jestem również połączony z Sigma poprzez portal. Jednak kredyty ratalne bez BIK zdecydowanie nie są moim chlebem powszednim. U mnie może występować zapytanie o kredyt ratalny bez BIK raz na kilka miesięcy. Poprzez moje komentarze staram się edukować i przekazywać moje doświadczenie. Tak więc dla ciebie podsumowane. Nie zarabiam absolutnie nic na pośrednictwie przez Sigma. Chętnie wręczę Ci te kilka euro w niskim dwucyfrowym zakresie po pomyślnym pośrednictwie w uzyskaniu kredytu ratalnego poprzez moje połączenie z Sigma. Może zauważyłeś, że moje argumenty są zupełnie inne niż u wielu innych, którzy głównie udzielają kredytów ratalnych bez BIK. I na początku prosić o zaliczkę z góry nie jest moim stylem, nigdy tego nie robiłem i jest to absolutnie niesolidne. Nigdy nie płacisz zaliczki!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata