Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: MAxda Eilkredit -> MAdam szybka pożyczka

Napisany przez MakemyDay
Cześć,

jakie są wasze doświadczenia z Maxda? Jak szybki jest kredyt ekspresowy? Kiedy otrzymaliście swoje pieniądze?

Częściowo utrzymuję się z pomocy z urzędu pracy i działalności własnej. Potrzebuję pożyczki, aby rozwijać tę działalność, aby móc całkowicie wyjść z sytuacji zależności od urzędu pracy. Jednak zostałem odrzucony wszędzie. Nie otrzymałem jeszcze odpowiedzi od Maxda.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Jak to? Przedsiębiorca i urząd pracy?
Istnieją banki, które udzielają kredytów ratalnych również osobom prowadzącym działalność gospodarczą. Ale czy nie potrzeba tutaj dokumentów podatkowych, których tutaj, chyba, nie ma?
Pytanie brzmi także, czy przypadkiem nie posiadasz nieruchomości.
Ponieważ nawet bez zaświadczenia o dochodach można w przypadku posiadania nieruchomości generować kapitał do dowolnego użytku.

Napisany przez MakemyDay
U mnie jest trochę skomplikowanie. Pracuję praktycznie na zlecenie w domu (co prowadzi do mojego wpisu jako self-employed w urzędzie pracy), a resztę pieniędzy otrzymuję od urzędu pracy, ponieważ zarobki nie wystarczają mi do życia. Bardzo trudno jest mi znaleźć kredyt.

Ach, i nie posiadam nieruchomości.

Może na stronach Smava lub Auxmoney, jeśli twój pomysł jest dobry?

Napisany przez 2Escorpio
Zastanawiałeś się kiedyś nad finansowaniem przez KfW?

Napisany przez MakemyDay
Również auxmoney i smava mnie odrzuciły i nie wiem dlaczego. Jeszcze nie zasięgnąłem informacji u kfw

Jak powinno wyglądać to wsparcie ze strony KfW?
Czy coś mi umknęło.
Czy masz na myśli kredyt na rozpoczęcie działalności?

Napisany przez brainy

także auxmoney i smava mnie odrzuciły i nie wiem dlaczego.

Tutaj powinno się zacząć szukać i zacząć poprawiać rzeczy.

Czy miałeś już problemy finansowe, które były na forum sądowym?

Jak często przeprowadzałeś się w ciągu ostatnich 5 lat?

Tutaj nie ma dochodów ani znaczących dochodów, prawda?

Napisany przez Knarf
Z mojego doświadczenia wynika, że kredyty dla osób samozatrudnionych często nie są łatwe do uzyskania, ale możliwe.

Jeśli chodzi o ofertę prywatną, mogę śmiało polecić Maxdę - szybka realizacja. Kiedyś potrzebowałem pożyczki (4000€) i naprawdę poszło sprawnie...

Nie wiem, jak wysoka jest kwota pożyczki, której potrzebujesz. Ale przypuszczam, że im wyższa kwota, tym dłuższy czas oczekiwania, prawda?

Jeśli chodzi o Twoją sytuację:

Czy masz kogoś, kto mógłby wystąpić jako poręczyciel?
Czy posiadasz nieruchomość lub inne inwestycje, które mogą stanowić zabezpieczenie?

Ładna reklama. Ale Maxda nie jest bankiem, lecz pośrednikiem, tak jak wielu innych.

Napisany przez Charlotte500
Osobiście nie miałem doświadczeń z tą bankiem. Ale już słyszałem wiele negatywnych opinii na jego temat. Wydaje się, że w udzielaniu kredytów nie różni się on zbytnio od innych banków. Podobno trzeba tam również przekazać informacje związane z historią kredytową oraz odsetki mają być również dość wysokie.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata