Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Mastercard czy Visacard?

Napisany przez wolfgang
Cześć, szukam taniej karty kredytowej. Który dostawca kart kredytowych jest polecany? Jakie są główne różnice między tymi dwiema kartami? Chciałbym korzystać z karty głównie w strefie euro (włączając Turcję). Pozdrowienia Wolfgang

Napisany przez ramonciko
Przy kartach kredytowych zawsze zależy to od tego, do jakich celów są one używane. Szczególnie istotne jest, w którym kraju planujesz nimi płacić. Mastercard ma znacznie lepsze rozpowszechnienie i akceptację w Europie. Natomiast w USA bardzo popularna jest karta Visacard. Niezależnie od twojego wyboru, zalecam nie płacenie żadnych opłat za kartę kredytową. Istnieje wiele dostawców kart kredytowych, którzy oferują niektóre karty kredytowe nawet z dodatkowymi opcjami za darmo. Pozdrawiam ramonciko

Napisany przez TomG
Wybrałem kartę kredytową Mastercard. Powiedziano mi, że ta karta jest akceptowana w większej liczbie miejsc na całym świecie niż Visa. Ale najlepiej skonsultować się z bankiem. Pozdrowienia, Tom

Napisany przez ADMCI4
Wszyscy posiadający negatywny wpis w rejestrze Schufa nie mogą łatwo otrzymać konta osobistego i karty kredytowej w bankach. Global Mastercard Premium to karta kredytowa Mastercard wraz z kontem osobistym, która jest dostępna dla każdego powyżej 18 roku życia bez weryfikacji zdolności kredytowej i bez sprawdzania w Rejestrze Schufa. Słyszałem, że konto osobiste nie należy do najtańszych. Mehmet

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata