Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Podczas rejestracji online na platformie Auxmoney sprawdzane są m.in. tożsamość klienta, jego zdolność kredytowa oraz historia kredytowa. Dodatkowo mogą być też przep

Napisany przez Bingo33
Czy ktoś ma doświadczenia z serwisem auxmoney? Ponieważ już kilka razy słyszałem i czytałem, że ludziom odmówiono rejestracji w Auxmoney, chciałbym się dowiedzieć, co dokładnie jest sprawdzane automatycznie, wiem na 100%, że nie jest to rejestracja w Biurze Informacji Kredytowej. Niestety, Auxmoney nie udziela na ten temat żadnych informacji!

Re: Podczas rejestracji online na platformie Auxmoney sprawdzane są m.in. tożsamość klienta, jego zdolność kredytowa oraz historia kredytowa. Dodatkowo mogą być też przep

Napisany przez 6Bankkaufmann
W Auxmoney kredytodawcą jest Bank SWK.
Może on odrzucić Twój projekt, nawet jeśli zostanie w pełni sfinansowany przez użytkowników Auxmoney.
Ponieważ Auxmoney nie jest bankiem, a jedynie platformą.

Napisany przez Bingo33
Dlaczego bank kredytujący? Myślałem, że to zwykli ludzie, czyli osoby prywatne? Tak zostało mi to wytłumaczone przez panią z Auxmoney podczas rozmowy telefonicznej.

A co sprawdza Auxmoney podczas rejestracji, jeśli rejestracja zostanie odrzucona? To nie jest BIK, wiem na 100%.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Następnie musisz dokładnie przeczytać system Auxmoney.
Rozpoczynasz projekt. Wiele drobnych inwestorów finansuje Twój projekt, a później otrzymują oni płatność odsetek i zwracają pieniądze.
Jednak Auxmoney nie jest bankiem, a za nią stoi bank SWK, który może odrzucić sfinansowany projekt.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata