Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych tematów związanych z finansami.

Re: Nowy portal z okazjami - poszukiwani inwestorzy.

Napisany przez msinvest13
W ciągu najbliższych dni i ja oraz partner zamierzamy otworzyć nowy portal Dealz w stylu mydealz / Dealdoktor.

W związku z tym będziemy również zakładać spółkę akcyjną i sprzedawać część akcji inwestorom.

50% zysków ma być wypłacane jako dywidenda.

Jeśli ktoś jest zainteresowany, proszę o kontakt prywatnej wiadomości. Jeśli są pytania, proszę śmiało je zadawać.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Co to jest? Naprawdę wierzysz, że na podstawie tego ogłoszenia otrzymasz pozytywną odpowiedź?

Napisany przez Bingo33
@Bankkaufman
Dlaczego zasmiecasz forum? z niepotrzebnymi komentarzami?
I reklamujesz się tak jak na swojej stronie internetowej? Na swojej stronie internetowej reklamujesz się, że masz 2000 postów na Finazforum, ale jak ktoś spojrzy na Twoje posty, to musi stwierdzić, że w 85% odchodzisz od tematu i piszesz niepotrzebne komentarze.

@Bingo33 (niestety nie mogliśmy odpowiedzieć na Twoją wiadomość prywatną)

Zawsze muszą być głupie osoby... nie przejmuj się tym.

Zleciliśmy zagraniczne studio developerskie zprogramowanie strony dla nas.

Udało nam się już pozyskać Kabel Deutschland i innych jako partnerów premium.

Nie oczekujemy, że ktoś zainwestuje zanim strona będzie gotowa i będzie działać.

Na pewno istnieją portale biznesowe i anioły biznesu, które prawdopodobnie nie przebywają tutaj na forum.
W każdym razie fajnie, że już mają Państwo Kabel Deutschland jako partnera, nawet jeśli strona nie jest jeszcze całkowicie gotowa.
Czy mogę opublikować stronę czy też przesłać ją przez prywatną wiadomość?

[cytat=Bankkaufmann">
Istnieją jednak portale biznesowe i anioły biznesu, które prawdopodobnie nie odwiedzają tego forum.
W każdym razie miło, że już współpracujesz z Kabel Deutschland jako partnerem, nawet jeśli strona nie jest jeszcze całkowicie gotowa.
Czy możesz opublikować stronę lub przesłać ją w wiadomości prywatnej?
[/cytat]
Planujemy uruchomić stronę za 14 dni - wtedy użytkownicy będą mogli dodawać oferty i promocje.
Strona zarabia poprzez linki REF - specjalne oferty dostawców - oraz wpływy z reklam partnerów premium.

Napisany przez Kein-heuchler
Myślę, że obrazy pokazują bankiera.
@Bankkaufman Ty i Twoje zabawne wpisy, które bez wątpienia bawią ludzi tutaj na forum. Jeśli będziesz kontynuować w tym samym tempie, wkrótce będziesz mógł reklamować swoją stronę internetową z 3000 wpisami, jak powiedział bingo33. Jednakże to, czy to przekona ludzi, to inna sprawa.

Mamy również 4 wolne miejsca partnerskie ....

Co partnerzy otrzymają:

- Partnerzy otrzymają baner na stronie partnerskiej
i wybrany przez siebie tekst reklamowy z danymi kontaktowymi
- Ich oferty i akcje będą prezentowane jako VIP
- Oferty będą moderowane
- Ich banery będą obracać się na stronie głównej bez ograniczeń
- również na stronie Facebooka / kanale Twittera

- Umowa na 24 miesiące
- Cena 1500 € miesięcznie ustalona

Napisany przez Kein-heuchler
To naprawdę fajna sprawa.
Bankierze, gdzie tutaj jest problem? Czy jesteś zły, że nie wymyśliłeś takiego interesu? Przecież byłeś bankierem przez 17 lat zajmującym się udzielaniem kredytów, chociaż nie znasz różnicy między Basisscore a Branchenscore. Twoje wpisy, jak już wspomniano, rozśmieszają społeczeństwo.

Napisany przez Reinsch
Och, Oferty dnia na stronach internetowych. Kiedy to było, że takie kopiowanie zaczęło wyrastać jak grzyby po deszczu? Pięć lat temu, co nie?

No cóż, jeśli interes z wikifolio i kart przedpłaconych nie idzie, trzeba mieć trzecie rozwiązanie, aby wydoić frajerów...

Tak, wikifolio jest tylko dla zabawy ....
I karty prepaid powinny pokazać, że można uczciwie pomnażać pieniądze - zanim ktoś wpadnie na pomysł, żeby wysłać pieniądze do Paypal w próżni ...
Ale strony z promocjami kwitną i przynoszą zyski w siedmiocyfrowej do ośmiocyfrowej skali - można już zauważyć, że jest to poważny projekt na zrzucie ekranu.
Strony takie jak mydealz i DealDoktor generują obroty/zyski, to robi zawrót głowy.
Ale powoli wydaje mi się, że trafiłem tutaj na forum rozrywkowe.
Tylko krytyka wobec innych użytkowników - i dość bezsensowne komentarze.
Krytyka jest mile widziana, ale proszę, koniecznie oparta na faktach.

Napisany przez Reinsch

Ale stopniowo zaczynam wierzyć, że trafiłem tutaj na forum zabawy.
Tylko obrażanie innych użytkowników - i dość bezsensowne komentarze.

Kto zaczął z głupkowaniem? My nie.

A ten zrzut ekranu ma pokazywać powagę? Przepraszam, ale taki obrazek potrafię zrobić w MS Paint w 10 minut...

Ale przyznam: Prawdziwym powodem, dla którego nie mogę brać udziału w Państwa wspaniałych interesach, jest to, że właśnie tworzę swoją własną, genialną i innowacyjną firmę:

W Azji jest taki nowy trend w picie - Bubble Tea. Gdybym wprowadził to na niemiecki rynek, to huknąłby jak bomba.

A najlepsze jest to: Inwestorzy, więc również WSZYSCY WY, możecie w nim uczestniczyć.

Nawet jeśli:

1. Jestem na tyle bogaty i świetnie ubrany, że dzięki wcześniejszym superinwestycjom nie potrzebuję już kapitału obcego.

2. Mam tutaj absolutną maszynę do drukowania pieniędzy na całe życie

Oferuję moim inwestorom prawie cały zysk. Tak, jest 100% stopa zwrotu. Rocznie, miesięcznie, jak chcą. Do końca życia. Po prostu prześlij mi swoje pieniądze, im więcej tym lepiej. Zyski zaczną płynąć wkrótce, wielka skautowa honorowa obietnica...

Kto zacz�� zabaw�? Na pewno nie my.

I ten zrzut ekranu ma pokazywa� powa�anie? Przepraszam, ale co� takiego mog� ci zrobi� w programie Paint w 10 minut...

Ale przyznaj�, prawdziwym powodem, dla kt�rego nie mog� bra� udzia�u w waszych wspania�ych interesach, jest to, �e obecnie zak�adam swoj� w�asn�, genialn� i innowacyjn� firm�:

W Azji istnieje nowy trendowy nap�j, Bubble Tea. Je�li wprowadz� to na niemiecki rynek, to b�dzie sukcesem bombowym.

A najlepsze jest to, �e inwestorzy, wi�c te� WSZYSCY WY, mog� bra� w tym udzia�.

I nawet je�li:

1. Jestem tak bogaty i super fajny, �e ze wzgl�du na wcze�niejsze super inwestycje nie potrzebuj� ju� kapita�u obcego.

2. Tutaj mam maszyn� do drukowania pieni�dzy na ca�e �ycie

To oferuj� moim inwestorom praktycznie ca�� zysk. Tak, to 100% zysku. Rocznie, miesi�cznie, jak chc�. Na ca�e �ycie. Wystarczy mi przela� swoje pieni�dze, im wi�cej, tym lepiej. Zyski b�d� strumieniem, wielkie skautowskie s��o...

Co� o ile pami�tam, tylko bzdury i g�upie komentarze - forum zabawne...
Je�li na zrzucie ekranu nie wida�, �e to strona blogowa z funkcj� ofert, mo�e powinni�cie jeszcze raz p�j�� do szko�y, a nawet je�li chcecie to narysowa�, b�dziecie musieli wi�cej ni� 10 minut sp�dzi� z Paintem.

I nigdy nie wspomnia�em o zysku i 100%...
my�l�, �e 10% do 15% jest realistyczne dla tego projektu.

A klienci kupuj� wtedy akcje sp�ki.
Wi�c nie ma tu mowy o spekulacjach.

Czym są dla klienta/inwestora akcje zakupione od spółki akcyjnej, jeśli ta spółka nie jest notowana na giełdzie? Czy spółka wydała już sprawozdania finansowe z opinią biegłego rewidenta?

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata