Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Który bank udziela małych pożyczek przy niskich dochodach?

Napisany przez ADMCI4
Cześć wszystkim,

Zarabiam miesięcznie tylko niecałe 1100 euro i chciałbym teraz przed świętami Bożego Narodzenia dostać niewielki kredyt, aby moje konto nie było tak obciążone i aby móc kupić kilka prezentów dla moich dzieci.

Niestety nie ma innego sposobu, ponieważ moje wydatki są tak wysokie. Moje bank nie chce udzielić mi żadnego innego kredytu poza debetem. Dlatego byłoby mi bardzo miło, gdyby ktoś tutaj z forum mógł dać mi wskazówkę, gdzie mógłbym dostać kredyt w wysokości 1000 euro :-)

Dzięki, Mira

Napisany przez 6Bankkaufmann
Być może istnieje kilka możliwości, ale uważam, że byłoby niemoralne sugerować je tutaj.
Co będzie, gdy Boże Narodzenie minie? Jak wtedy będzie wyglądał Twój dalszy plan?

Napisany przez MrRob
Wolałbyś tego uniknąć i lepiej obdarować mniejszymi prezentami niż ryzykować zadłużenie. Boże Narodzenie jest tylko raz w roku, a długi zostaną na dłużej. Być może warto odłożyć trochę pieniędzy co miesiąc do Bożego Narodzenia.

Napisany przez MoneyWomand-NDS
Dobre rodziny z bardzo niewielkimi środkami finansowymi wyróżnia to, że w święta takie jak Boże Narodzenie najważniejsze jest serdeczne podejście, a nie materiałowe aspekty. Jeśli uda ci się zakorzenić to także w swojej rodzinie (co jest zadaniem dobrej matki/dobrego ojca), nie będziesz potrzebować małego kredytu, aby uszczęśliwić swoje dzieci. Życzę powodzenia!

Napisany przez 6Bankkaufmann
Uważam, że zasadniczo jest to okropne, gdy osoby teraz myślą już o finansowaniu prezentów na Boże Narodzenie, pomimo że nie mają w ogóle pieniędzy na prezenty. Trochę to smutne...

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata