Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Wpis w rejestrze Schufy negatywny. Co mogę zrobić?

Napisany przez deniz
Co mogę zrobić, jeśli mam negatywny wpis w Schufa. Potrzebuję pożyczki w wysokości 3500 EUR. W przyszłym miesiącu potrzebuję także nowej umowy na telefon komórkowy. Czy w ogóle mam jeszcze szanse na uzyskanie kredytu pomimo wpisu w Schufa? Co mogę zrobić. Dzięki!

Napisany przez ramonciko
Jeśli masz negatywną ocenę w Schufa, trudno będzie ci dostać kredyt. W takim przypadku lepszym rozwiązaniem jest pożyczenie pieniędzy od krewnych lub przyjaciół. Odradzam skorzystanie z kredytu bez sprawdzania w Schufa, ponieważ dostawcy tych kredytów działają zazwyczaj nieuczciwie. Można łatwo się nabrać. Mimo wpisu w Schufa istnieje nadal możliwość uzyskania kredytu. Na przykład możesz wspólnie z partnerem, który może udowodnić solidną zdolność kredytową, otrzymać kredyt. Drugi kredytobiorca również ponosi odpowiedzialność. W ten sposób bank ma więcej bezpieczeństwa. Inną możliwością jest kredyt poręczeniowy. kredyt uzyskasz tylko wtedy, gdy ktoś ręczy swoim majątkiem. Wniosek o kredyt w takim przypadku jest bardziej skomplikowany i bardziej obszerny. Ponadto taki kredyt zazwyczaj jest droższy niż zwykły kredyt. Jak widać, istnieją jeszcze sposoby na uzyskanie kredytu mimo negatywnego wpisu w Schufa. Pozdrowienia ramonciko

Napisany przez ADMCI4
Mogę Ci polecić spróbować tego w Vodafone, tam działa to w 99,9 procentach, ale tylko przy zawieraniu umowy online.

Napisany przez Der Makler
Cześć. Poproś rodzinę lub przyjaciół o pożyczenie pieniędzy w celu spłacenia długów w Schufa. Wtedy wszystko powinno się układać. Z negatywną historią w Schufa raczej ciężko będzie zdobyć umowę na telefon komórkowy lub kredyt w banku.

Napisany przez Lenny
Cześć, większość ofert dotyczących kredytu bez sprawdzania w bazie BIK należy traktować ostrożnie, ponieważ łatwo można trafić na niesolidnych dostawców. Ale jak wszędzie, tutaj także nie ma wyłącznie czarnych owiec. Jeśli potrzebujesz kredytu w wysokości 3 500 euro, to kredyt szwajcarski może Cię zainteresować. Jest to mały kredyt, udzielany specjalnie dla niemieckich obywateli z negatywnymi wpisami w BIK, albo lepiej powiedzieć - którzy mogą go otrzymać. W końcu do udzielenia takiego kredytu natychmiastowego bez sprawdzania BIK również muszą być spełnione pewne warunki. Jednak pomysł mojego poprzednika, spłacenia długów w BIK, jest na dłuższą metę zdecydowanie lepszym rozwiązaniem, ponieważ negatywne wpisy w BIK w innym wypadku ciągle by Cię ograniczały. Pozdrawiam, Lenny

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata