Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące innych form finansowania, leasingu, oszczędzania na budowę domu, narzędzi finansowych itp.

Re: Finansowanie w wysokości zero procent.

Napisany przez elektronikfreak
Cześć. Coraz częściej widzę w dużych marketach oferty z zerowym finansowaniem procentowym. Co o tym sądzisz? Czy te oferty finansowe są wiarygodne? Chciałbym kupić telewizor LCD. elektronikfreak

Napisany przez wolfgang
Cześć. Często widzę w dużych sklepach oferty finansowania w zerowych procentach. Co o tym myślicie? Czy te oferty finansowe są wiarygodne? Zamierzam kupić telewizor LCD. elektronikfreak Cześć Elektronikfreak, Dla mnie finansowanie w 0% nie jest okazją. To dla mnie tylko narzędzie marketingowe. Oni zwabiają cię takimi sloganami. Lepiej jest płacić gotówką i spróbować jeszcze wywalczyć rabat. Nie jestem pewien, czy takie finansowania są rejestrowane w Biurze Informacji Kredytowej. To również należy wziąć pod uwagę. Pozdrawiam Wolfgang

Napisany przez Tim
Gdzie chcesz kupić telewizor? W Saturnie czy MediaMarkt telewizory są dość drogie. Nie wiem, czy oferują zero procent finansowania. Mój telewizor plazmowy zamówiłem przez Internet. Kosztował tylko 990 EUR z kosztami wysyłki. W Saturnie telewizor kosztował 1450 EUR. Bardzo trudno będzie znaleźć bardzo dobrą cenę i zero procent finansowania. Pozdrowienia, Tim

Napisany przez berti
Kupowanie na kredyt to absolutna głupota. Z takim podejściem szybko się zbankrutuje.. Jeśli mam pieniądze, kupuję to. Jeśli nie, to po prostu się powstrzymuję.

Napisany przez Der Makler
Cześć. Również odradzam kupowanie telewizora na raty. Oszczędź przez 5 miesięcy 200 euro, a następnie kup telewizor i zapłać gotówką. Obecnie - co się nie zmieni - wszędzie dostaniesz duże rabaty. Sprzedawcy są na skraju bankructwa i muszą sprzedawać praktycznie za każdą cenę. Telewizor, który teraz kosztuje 1000 euro, za 5 miesięcy będzie kosztować tylko 800 euro. Wtedy będziesz mieć urządzenie, które możesz sobie pozwolić. Mała wskazówka: Nie kupuj rzeczy, których nie potrzebujesz, żeby imponować ludziom, których nie lubisz, za pieniądze, których nie masz....

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata