Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Tematy dotyczące surowców, metali szlachetnych i metali.

Re: Firma Simplymaxx Sp. z o.o. Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością zajmująca się metalem szlachetnym

Napisany przez mwebertrier
Dzień dobry,

W początkach 2013 roku otworzyłem konto maklerskie w wymienionej firmie. Po 4 miesiącach przerwałem comiesięczną ratę oszczędnościową w wysokości 50,-- €, ponieważ wpłaty były zaksięgowane dopiero po kilku tygodniach, a moje zapytania pozostały bez odpowiedzi.

Moje negatywne wrażenia niestety potwierdziły się. Dnia 24.10.14 złożyłem wniosek o zamknięcie konta i wypłatę zgromadzonych 190,-- €. Natychmiast otrzymałem e-mail z instrukcjami wypłaty. Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem jednak swoich pieniędzy. Moje zapytania drogą e-mailową i faxową pozostały bez odpowiedzi.

Czy ktoś miał podobne doświadczenia z tą firmą?

Pozdrawiam

Re: Firma Simplymaxx Sp. z o.o. Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością zajmująca się metalem szlachetnym

Napisany przez Gell
Wszystkie szczegóły tutaj:

Cafe4eck - Badania - Fakty - Aktualności - wskazówki: simplyMAXX Edelmetalle - Milionowy biznes Oskara Berbericha z Hanau

Gell

Napisany przez mwebertrier
Dziękuję za szybką odpowiedź.

Na szczęście chodzi tylko o 190,-- €. To jednak moje pieniądze. Chciałem najpierw spróbować z nakazem zapłaty.

Pojawia się jednak pytanie, na jakim adresie. Ten z informacji o firmie wydaje się nieprawidłowy.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata