Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Doświadczenia z kredytami dla emerytów?

Napisany przez RobynSchmidt
Cześć drodzy użytkownicy forum finansowego,

Aktualnie pracuję nad artykułem prasowym na temat kredytów dla emerytów i chciałbym usłyszeć, czy ktoś tutaj ma z nimi doświadczenie, zarówno pozytywne, jak i negatywne. Jak trudno jest emerytom uzyskać kredyt w bankach? Czy korzystaliście kiedyś z ofert kredytowych specjalnie dla emerytów? A może mieliście już do czynienia z tzw. kredytami ekspresowymi?

Mam nadzieję, że mi pomożecie. Z góry dziękuję!

Pozdrowienia,

Robyn Schmidt

Napisany przez 6Bankkaufmann
Czym dokładnie rozumiesz przez kredyty ekspresowe? kredyty bez sprawdzania w rejestrze dłużników lub szybka procedura przyznawania?

Napisany przez RobynSchmidt
Chodzi mi tutaj o oferty bez sprawdzania w Biurze Informacji Kredytowej, takie jakie często można znaleźć online.

Napisany przez Kass Finanz
Cześć,
normalne kredyty ratowane są udzielane do 80. roku życia, niezależnie od tego, czy jesteś emerytem czy pracownikiem, pod warunkiem spełnienia kryteriów kredytowych.

kredyty bez sprawdzania w bazie danych Schufa udzielane są tylko do 60. roku życia.

Podczas konsultacji online często gromadzi się tylko dane klientów, a następnie uzyskuje się dane dotyczące wniosku kredytowego wraz z pełnomocnictwem do sprawdzania w Schufa. W innym przypadku podczas konsultacji online informuje się o konieczności sprawdzenia w Schufa.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata