Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: DOUGLAS

Napisany przez beta
Tego roku nie chcę tego ponownie przegapić: Graj z DOUGLAS, kupuj za 31,90 EUR. Skonsolidowane, wyjście przy 35.- Nadzieja umiera ostatnia ?

Napisany przez richard100
Cześć Beta, Douglas jakoś mi się spodobał. Muszę mu się bliżej przyjrzeć... :lol: Ten produkt mi się podoba. https://www.douglas.de/DGDKategorieSectionView.process?KategorieID=510000 &Action=loadKategorie

Napisany przez beta
Muszę zrewidować moje cel kursowy dla Douglas... Jeśli wkrótce osiągnięte zostaną 35 EUR, to najprawdopodobniej zacznę podnosić zlecenie stop-loss. Następstwa świątecznego handlu wywołały reakcję analityków. Zdecydowanie przyjazne komentarze. Do tego dochodzi element fundamentalny: rozbudowa działalności księgowej, konsekwentne pozbywanie się obszarów o niskiej rentowności.... Dwa dobre filary: perfumy i książki. Ponadto, według ekspertów, Douglas może skorzystać na planowanym zwiększeniu podatku VAT. Podwyżki cen produktów perfumeryjnych prawdopodobnie będą bezpośrednio przeniesione na konsumenta..... Cel: Uzyskanie wyjścia między 36 i 37 EUR, ...wkrótce. :?:

Napisany przez beta
Dzisiaj sprzedałem Douglasa...35.60 EUR. Prawdopodobnie za wcześnie, ....ale nieważne. Mam motyle w brzuchu po dobrej dynamice z ostatnich dni. Akcja pozostaje interesująca . . . Beneficjent (nadchodzącego) podwyższenia podatku VAT.... Metro AG mnie kusi. Czekam na korzystniejsze ceny.... Pozdrowienia

Napisany przez richard100
Cześć Beta Znalazłem to. Zainteresowany? Osobiście nie rozważam inwestycji w tym segmencie. Spróbowałem kiedyś z VCH i straciłem pieniądze. Od tego czasu nie dotykam tego tematu. :lol: Pozdrowienia, Rich https://www.welt.de/data/2006/01/13/830582.html

Napisany przez beta
Interesujące, dzięki...nie mam aktualnie czasu. Mam na swojej liście obok Douglasa także spółkę Metro AG. Metro niedawno opublikowało wyniki sprzedaży, ...nic specjalnego, w normie. Co interesujące, działalność zagraniczna zrekompensowała spadek sprzedaży w kraju. Teraz mamy Mistrzostwa Świata 2006. Media Markt i Saturn przede wszystkim zawiedli. Ten wielki event powinien przynieść pewne impulsy. No i potem podwyżka podatku VAT w 2007. Ludzie raczej kupią swoje lodówki i pralki jeszcze w 2006 roku :-) Czy niektórzy z Karstadt przejdą do Metro...? Bardzo możliwe. Chciałem dzisiaj rano wejść,....ale informacje o ptasiej grypie i weekend mnie od tego powstrzymały. Już mam TUI....trochę za wcześnie..... Lufthansa pozostaje pod obserwacją. Ptasia grypa i ropa są chyba decydujące. Bonus z MŚ, ....12 EUR ? :-) Pozdrowienia

Napisany przez beta
Douglas przekroczył pułap 40 jak nóż przez masło..... Metro AG zbliża się do pułapu 45.... Znowu wyszedłem z Metro (lepiej byłoby zostać dłużej w Douglas). Metro rośnie dobrze za granicą, więc prawdopodobnie niedługo wrócę. Praktiker dodatkowo trafia na WL, ....trzy świetne wartości do wymiany i handlu :lol: Pozdrowienia

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata