- pn lis 28, 2005 8:28 pm
No więc właśnie sprzedałem swoje akcje Newmont Mining... korekta może nadejść... miejmy nadzieję... przecież nie zawsze może iść tylko w górę
Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości
pascal pisze: cześć dani dzisiaj sprzedałem moje CDE już w zeszłym tygodniu sprzedałem Bema. Teraz 50% moich udziałów w GM zredukowałem. resztę zostawięcześć pascal jestem prawie pewien, że w pozostałych udziałach GM masz nadal Newmont... jeśli tak, mam nadal CDE i Drooy, dla mnie to jak opcje i pozostaną na razie w portfelu. Pozostaje nam tylko czekać na niespodzianki
peitschi pisze: Spadek nie został jeszcze przerwany. Nowe maksima znajdują się poniżej maksimów poprzednich miesięcy. Wsparcie na poziomie 47.70 zostało jak wiadomo przełamane. W międzyczasie ukształtowało się kolejne wsparcie na poziomie 40.70. Jeśli jednak trend spadkowy nie zostanie przerwany, należy spodziewać się większego wsparcia na poziomie 35.Dzięki Peitschi, wszystko się zgadza w najdrobniejszych szczegółach. Jeśli kurs faktycznie spadnie, jestem gotowy dokupić podwójną ilość w cenie 36.50/37.--. W gniewie chyba sprzedałbym wtedy FRO(H)...
Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]
Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]
Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]
Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata